HomeSocialLa răcoare, la răcoare, declarații criminale

La răcoare, la răcoare, declarații criminale

După ce am stat multe nopți cu ochii-n tavan, cântând la unison cu țânțarii și vorbind ca nebunul de unul singur, am ajuns la o concluzie: Dan Voiculescu este idolul meu în viață. De la el, pot să învăț mult mai multe și decât de la Einstein, și de la Vonnegut, și de la multe alte genii, care nu au reușit să facă un singur lucru: să producă răcoare în miez de vară. Pentru asta îl apreciez eu pe el. Mi-a demonstrat că, folosind doar o floare, poți face primăvară. Sau, mă rog, în cazul lui, folosind doar câteva dosare, poți face răcoare. La pușcărie.

Asta se întâmpla acum vreo două-trei luni, când lăcrimam în fața televizorului după mogulul meu. Lăcrimam de râs, hohotind în fața unui borfaș atât de stângace, încât păpușile de la Țăndărică păreau mai dibace decât el. Și atunci am spus că, în următorii 10 ani nu voi mai râde atât de tare. Și, da, am greșit. Tocmai de pe acum, din septembrie 2014. Azi am râs și mai bine.

Vedeți voi, până acum două zile credeam că nimeni nu mai putea fi atât de stupid, în afară de Dan Voiculescu și Doru de la Târgoviște. Și iarăși am făcut o eroare. Cel mai stupid om nu este nici Dan Voiculescu și nici Doru de la Târgoviște. Este Dan Voiculescu plus Doru de la Târgoviște, ridicat la puterea Dan Voiculescu.

De ce spun eu lucrul ăsta? Pentru că azi, Felix a făcut cea mai demnă de respect chestie de la arestarea lui, până în momentul de față. A postat pe blog. Și nu așa, trei selfieuri cu Nicu Gheară și Mărgelatu din Turnu Severin, ci ditamai postul cu Băsescu și minciunile de care l-a acuzat. Că el nu a fost Securist iar banii ăia cu care și-a făcut firmă nu i-a furat, ci i-a împrumutat. Vai, Motane, ce-ți mai place Internetul! Ți-am citit și eu articolul. Ești tare de tot, și ți-o zic din capul locului: începe frate autobiografia, că ai potențial! Așa, de la blogger la blogger.

Ba, dacă e să-i dai crezare odei în care se autointitula singur unic și irepetabil, chiar ai putea să cazi în plasă. Iar pentru asta, chiar dacă nu am chef și nici atenție la ora asta, îl aplaud și recunosc valoarea inamicului. Așadar, Varane, doar pentru tine, i-auzi aici, de la văr la văr: ,,La răcoare, la răcoare, declarații criminale!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare