HomeSocialMache ToMITAnul

Mache ToMITAnul

 

Cetăţeanul Macedon Petrescu, mai cunoscut pre numele său de serviciu, ÎPS Teodosie – în funcţia (care bate gradul) de Arhiepiscop al Tomisului, a fost mărturisit public ca slujitor cu angajament scris al fostei Mănăstiri SECU. Chemat la ordine de superiorii respectivului lăcaş de cult, Macedon a devenit sursa "Mache", primind însărcinări pe linia de ascultare a enoriaşilor veniţi la spovedanie, cu raportarea păcatelor acestora către Patriarhii cu epoleţi. Actualul Arhiepiscop nu neagă faptele, dar susţine că a fost obligat la convertire sub ameninţarea interzicerii plecărilor în străinătate.

Desigur, Mache afirmă că relaţia sa cu SECU a constat în doar slujba concretizată cu obţinerea noii sale slujbe din acea vreme, Înălţimea Sa nedivulgând niciodată secretul confesiunii. Mai mult, surse bine informate din interiorul Bisericii relatează calvarul pe care a fost nevoit să-l îndure slujbaşul cu uniformă aurită: întrucât, iniţial, a refuzat categoric colaborarea arătându-se dispus să sufere până la crucificare pe linie de Partid, Macedon a fost supus unui ritual specific de îndrăcire, exact opusul aceluia normal, de exorcizare. Iată şi cum se desfăşura o astfel de procedură, ca să vă faceţi şi voi idee, neicusorilor, care erau metodele necurate ale aghiuţelor din Securitate:

 Întrucât racolatorii cunoşteau rezistenţa neomenească a cetăţeanului Macedon în faţa primirii de foloase necuvenite (şpăgi, mite, ciubucuri, peşcheşuri şi alte drăcii de provenienţă orientală), l-au supus pe acesta unui tratament intensiv cu plicuri în buzunarele anteriului, damigene şi pui de ţară amplasaţi în amvon, iarba-dracului sub formă de Kent imperialist colectat din confiscările de la marinarii turnaţi de Băsescu (ultimul punct – conf. mărturisirilor apostolului Gâdea şi confirmate de cruciatul Ciuvică). Îndrăcirea prin această metodă a fost atât de puternică încât şi astăzi subiectul prezintă simptome de care nu se poate lecui nici cu Moliftele Sfântului Vasile, recitate de şapte colegi cu grad înalt în BOR.

 Se cunoşteau şi în acele timpuri efectele devastatoare ale rockului satanic asupra psihicului şi comportamentului, fiind ca şi azi una dintre cele mai sigure căi de a demoniza fără întoarcere omul. Viitorul Teodosie a fost introdus în chilia specializată pentru supliciu şi supus unui ritual auditiv pe bază de muzică rock, după posibilităţile timpului: Iris, Holograf, Kripton, plus o casetă cu Rolling Stones obţinută din sursele marinăreşti menţionate anterior. Fără voia sa, subiectul a rămas cu sechele drăceşti şi auditive pe viaţă, fiind astăzi deseori văzut în compania unor rockeri tineri cu care se înţelege doar prin şoptit la ureche.

 Securitatea îi convingea pe aceia luaţi în vizor şi prin folosirea metodei inchizitorial-medievale a turnatului şi îndesatului cu forţa pe gât, utilizând produse aflate numai în cămările Organelor Interne: rom cubanez, caviar rusesc, banane angoleze, portocale mozambicane. În urma unei astfel de tortúri diabolice, completată şi cu torturi bulgăreşti, organismul victimei a cedat şi, sub presiune, a semnat.

 Singura procedură la care Mache ar fi fost complet imun s-ar fi dovedit izolarea în chilie alături de drăcoaice aflate în subordinea Organului, niciuna dintre ele nereuşind să-l îndrăcească în vreun fel pe cel vizat. Amănuntul ar fi fost confirmat de tânărul pe atunci monah-locotenent conducător al respectivei Divizii, tovarăşul Lache, care ar fi dus personal misiunea până la capăt între patru ochi albaştri (şi alte Organe) cu Mache.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare