HomeSocialMâna mare face buzunarele încăpătoare

Mâna mare face buzunarele încăpătoare

O ipoteză de ultimă oră susţine dezlegarea misterului copilului indian cu mâini uriaşe. Cercetătorii afirmă că fenomenul s-ar datora faptului că tatăl său a fost student la medicină în România. Rajev Manur Singh a rămas fascinat de cultura şi tradiţiile româneşti, depănându-i amintiri de neuitat pruncului încă de când era în burta mamei.

Povestirile sale erau, îndeosebi, despre străbunii indieni plecaţi spre România şi aleşi după 1989 în funcţii de conducere şi administraţie ale mănoasei ţări adoptive. Copilul a putut astfel afla cum au devenit aceştia maharajahi din modestele salarii bugetare, cu peşteri ale comorilor demne de Ali Baba, mulţumită exclusiv capacităţilor manuale ciordite din manualele pentru fachiri. Impactul emoţional-ezoteric a fost atât de puternic, încât copilul s-a născut cu mâini duble ca mărime faţă de ale semenilor obişnuiţi.

Extremităţile superioare i s-au dezvoltat ca în basmele româneşti, într-un an cât la alţii în şapte, cu sau fără executare. Deşi are doar opt ani, el visează să emigreze în România, unde va face sigur o frumoasă carieră socială şi politică. "Când o să cresc, o să cer cetăţenie acolo. Vreau să am iuţeala de mână a lui Iosefini, mâna largă a lui Vanghelie, expresivitatea manuală a dlui Iliescu şi manopera fină a lui nenea Adrian Năstase. Din tot ce-am citit despre România, unchiu' Adi este pe departe preferatul meu şi îmi doresc să ajung şi eu la dimensiunile lui palmare. Îmi pare rău că domnu' guru Patriciu s-a dus la Vişnu; n-o să mă mai înveţe cum se fac manual miliardele, când eşti lăsat pe stradă în pielea goală şi kundalini în mână. Nu ştiţi, i-o fi dat Statul înapoi cocoşeii confiscaţi de la părinţii lui brahmanici?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare