HomeSocialNASA nu-i cu roşu în Calendar

NASA nu-i cu roşu în Calendar

În timp ce NASA face descoperiri pe Marte şi Pluto, sute de mii de terrieni români se pregătesc să pupe racla Sfintei Parascheva. Trăgându-se ei din dacii care acum mii de ani descoperiseră deja tot ce găseşte azi agentura americană, tradiţia rămâne o redută de neînvins în România. Degeaba încearcă masonii să ne determine pe noi să adormim porcul la tăiere şi să nu mai dansăm cearceaful roşu al miresei. Tocmai am văzut pe internet că şi tăiatul cozii câinelui este un ritual încă apreciat în unele zone româneşti, numai bun de postat pe Facebook.

Cam toţi numeroşii practicanţi ai tradiţiilor noastre milenare se îndoiesc (tot pe internet) că americanii au ajuns vreodată pe Lună, aşa că asta cu Marte şi Pluto e clar filmată la Hollywood. Cu nişte ani în urmă, câţiva românaşi tradiţionalişti emigraţi în State au reconstituit în noua lor ogradă procesul neasomării porcului, cu strigături, guiţături, cuţite fluturate şi ţuici îngurgitate. Vecinii au bănuit un ritual satanic şi au chemat poliţia, neonativii fiind amendaţi şi obligaţi la cursuri de comportament local. Românii tocmai se aliniaseră la tradiţionalismul unui alt emigrant din nu ştiu ce insulă polineziană, care îşi preparase la proţap câinele în văzul tuturor, să moară americanii de poftă.

Când NASA ne va anunţa a doua ei descoperire epocală din ultimul timp, pe Pluto, mulţimi româneşti vor da cu fruntea-n moaştele Paraschevei, convinse că (vorba filmului) ăl mai prost om din lume e americanu'. Noi suntem români isteţi, păstoriţi de politicieni băieţi deştepţi şi tradiţii sfinte, cu sacrificiile dacice armonios transplantate în organismul creştin. Demnitari de frunte vor pune şi fruntea lor la contribuţia către Parascheva, să dea bine în intenţiile electorale ale Poporului. Babele care vor cădea din nou răpuse la coada Paraschevei nici nu mai contează, orice religie se întemeiază pe sacrificiu de sine. Important este că toţi cetăţenii au drept de vot şi astfel vom păstra mereu în frunte nişte reprezentanţi ai naţiei daţi în moaşta mamii lor.

Dar poate dă drumul prostu' de american la vizele pentru Marte şi ne refugiem departe de Terra mioritică. Să vadă şi reptilienii sistemului solar cum aleargă porcul cu cuţitul în gât şi cât de folositor este să pupi moaştele lui Arsenie în piramida marţiană.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare