HomeSocialPiratul Băsescu, ultimul tun la Cotroceni

Piratul Băsescu, ultimul tun la Cotroceni

Înscăunarea lui Iohannis ca Președinte a adus nu doar soarele pe cerul României, ci și un câștig substanțial (aproape 10.000.000 euro) așteptat de multă vreme la 6 din 49. Cel puțin asta am aflat de la România TV, sub titulatura EXCLUSIV. Întrucât biletul câștigător a fost completat în Constanța, ne-a surprins lipsa de intuiție a oamenilor lui Ghiță. Așa că am schimbat pe Antena 3, unde sunt jurnaliști adevărați și investigatori inspirați.

Mihai Gâdea: Stimați telespectatori, lipsa de rușine a regimului Băsescu nu se oprește odată cu părăsirea Cotrocenilor, așa cum am sperat cu toții. Vom revela astăzi cum, cu ultimele sale zvâcniri, caracatița mafiotă băsistă smulge până și speranța românilor obidiți de acest regim dictatorial de a câștiga la Loto cu ocazia sfârșitului de an. Dle Ciuvică, ce părere aveți despre această nouă hoție a lui Traian Băsescu?

Mugur Ciuvică: Domnule, este pur și simplu strigător la cer! Adică vrea să-mi spună mie Băsescu că, exact în ziua plecării sale, cineva din orașul său câștigă marele pot la Loto, după atâtea și atâtea reporturi?! Numai băsiștii spălați pe creier pot să creadă că acest "câștigător" nu e Traian Băsescu!

Mircea Badea: Deci nu se poate! Foarte tare asta! Frate, nu știu ce să fac mai întâi! Să râd, să plâng, să bag flotări?? E incredibil ce se întâmplă, și mai spuneau despre dl. Voiculescu că este diabolic!

Adrian Ursu: Eu nu înțeleg de ce vă mai mirați, n-ați avut timp să vă lămuriți în 10 ani? Băsescu nu ratează niciun tun!

Mihai Gâdea: Domnilor, să vorbim pe înțelesul telespectatorilor: marele premiu la 6/49 nu este adjudecat de foarte mult timp, iar în chiar ultima zi a președinției lui Băsescu apare un bilet câștigător la Constanța, orașul de unde a plecat Băsescu în politica românească. Reamintim publicului nostru că tradiționalii câștigători sunt din Galați, iar Băsescu nu a ajuns cu "Biruința" lui pe acolo. Cerem renunțarea la confidențialitate și să se dea publicității numele persoanei în cauză! Pe pariu că o găsim rudă cu Băsescu?

Mugur Ciuvică: Domne, eu îi fac proști pe toți de obicei, dar vă spun clar aici: Băsescu nu e un prost! Doar un băsist spălat pe creier poate să creadă că ăla e rudă cu Băsescu!

Mihai Gâdea: Domnule Ciuvică, cred că ați ațipit puțin! Eu, băsist spălat pe creier?!

Mugur Ciuvică: M-ați înțeles greșit, e vorba de ceilalți băsiști spălați pe creier! O fi omul lui falsul câștigător, dar nu și rudă cu el! Nici chiar eu nu pot să-l cred așa spălat pe creier pe Băsescu!

Adrian Ursu: Dragi colegi, discuția a deviat puțin de pe făgaș. Să spunem esențialul, nu suntem aici să lansăm zvonuri. Avem dovezi clare că beneficiarul real al câștigului este Traian Băsescu și vom demonstra asta cu probe.

Mugur Ciuvică: La cum îl cunosc eu pe Băsescu, nici nu-mi mai trebuie probe! Dar haideți să le prezentăm. Începeți dvs., dle Gâdea?

Mihai Gâdea: Eu sunt moderatorul, invitații trebuie să aducă probele, pe care eu să le moderez! Vă ascult!

Mugur Ciuvică: Bun, zic eu primul: Traian Băsescu este în spatele acestei mașinațiuni, eu nu sunt spălat pe creier ca să cred altceva!

Adrian Ursu: Dle Ciuvică, noi vă credem necondiționat, ca și telespectatorii noștri. Dar în Justiție nu merg probele prezentate!

Mugur Ciuvică: Care Justiție, că mă faceți să hăhăi ca Băsescu! Aia a lui Băsescu?

Mihai Gâdea: Cred că am înțeles cu toții exact. Dl. Ciuvică are un stil mai intempestiv, dar argumentele sunt pertinente. Altcineva?

Mircea Badea: Deci eu fac 100 de șpagate și 50 de tracțiuni într-o mână dacă banii nu se duc la Băsescu! Vreți să încep chiar acum?

Mihai Gâdea: Nu, Mircea, și argumentația ta e clară pentru admiratori, la câte likeuri ai pe Facebook! Ești senzațional, îți mulțumim că exiști, vorba fanilor tăi!

Mircea Badea: Băi, eu mă las bătut de ăla cum m-am lăsat și cu motociclistul dacă el e un câștigător fără legătură cu Băsescu! Hai, frățioare, care ai curaj?

Mihai Gâdea: În regulă, să ascultăm și motivația colegului Ursu. Adrian?

Adrian Ursu: Eu am dovezi mult mai tehnice și stufoase din punct de vedere al anchetei jurnalistice, să nu-i plictisim pe cei care ne privesc cu detalii labirintice. Oricum, vreau să îmbunătățesc mult documentația, am promisiuni de la anumite surse constănțene.

Mihai Gâdea: Suficient, am demonstrat indubital o nouă fărădelege a unui regim criminal pe care îl credeam pe moarte, dar continuă el să omoare speranțele românilor într-o viață mai bună. Ce urmează oare, să câștige la 5 din 40 cineva din Nana?! Noapte bună, dragii noștri telespectatori, și nu uitați: Antena 3 e încă aici și gândește pentru voi! Să trăiți bine, fără Băsescu, noi nu putem trăi fără el!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare