HomeSocialRomânii sunt singurii din lume care nu se sperie...

Românii sunt singurii din lume care nu se sperie de asteroidul ce vrea să lovească Pământul

În ultimele zile, agenția NASA a intrat în conflict cu cetățenii români. NASA declară că e posibil ca un asteroid să lovească Pământul în următorii ani, lăsându-ne într-o beznă totală și producând pierderi imense.

"Roger, bă Roger, nu vă mai agitați  atâta cu asteroidul ăla! Ce beznă totală? Păi, noi, românii am stat în beznă seară de seară pe vremea lu' Ceauşescu. Suntem căliți.", declară un trecător. Se pare că băieții deștepți care vând energie electrică în România, s-au panicat. "O să fie dificil. Noi deja avem în stoc lumânări mari pentru botez pe care să le vindem românilor, cu doar de două ori peste prețul de piață, nu de cinci ori, cum o făceam cu energia. Deci, profitul o să fie mai mic!", spune șeful Enel.

Perturbarea sistemului de plăţi și transmisiile tv, scot din sărite o doamnă: "Niște hoți! După ce că am pensia mică, vor avea motiv să nu-mi mai bage banii pe card când o să cadă asteroidul. Fir-ar mama lor de americani care lansează asteroizi împotriva pensionarilor. Jos Iliescu!  Huă. Sper ca într-o săptămână să-și revină treaba, că nu aș vrea să pierd prea mult din 'Tânăr și neliniștit'. Îl urmăresc de când eram mică."

Astfel, se pare că românii nu se sperie deloc. Furtuna solară nu va afecta țara mai mult decât au făcut-o furtunile cu cod roșu din ultimele zile. Iar un lucru e cert: în țara noastră,  asteroidul va face mult mai puține pagube decât ne-au produs guvernele care au condus România în ultimii ani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare