HomeSocialS-a făcut dreptate: Mioara Roman va neplăti de-acum o...

S-a făcut dreptate: Mioara Roman va neplăti de-acum o chirie mult mai mică!

În sfârșit și după ani prin tribunale, Mioara Roman a acceptat propunerea RA-APPS de a elibera vila din Primăverii pentru care datorează 500.000 euro, doamna nesuportând ideea că ar trebui să achite vreo sumă. Se va muta într-un apartament aparținând aceleiași Regii, unde va avea de neplată o chirie rezonabilă, de aproape 500 de euro. Lucrurile doamnei Mioara vor fi transportate gratuit de către oamenii Regiei. Se aude că dl Petre Roman și-a oferit tot gratuit serviciile în ajutorul ex-soaței, urmând a supraveghea operațiunile și a-i cinsti la final pe lucrători, cu o bere. Una pentru toți, adică un gest generos din partea unui demnitar ajuns adevărat Roman din Neuländer.

Chiria ce urmează a nu fi plătită în viitor a fost considerată acceptabilă de Regie, deși dna Mioara o consideră exagerată pentru un simplu parter de vilă. Domnia sa a negat zvonul că Băsescu ar urma să se mute în fosta sa locație, argumentând că acesta n-ar accepta niciodată un birou întins pe doar 17 metri pătrați. De altfel, dl Traian Băsescu a declinat oferta Premierului Ponta de a ocupa fosta casă ocupată de Petre Roman. Fostul Președinte i-a mai luat cândva locul fostului Premier, după ce l-a asigurat că Petre e cel mai bun, iar asta s-ar interpreta tendențios în textele găozarilor din presă.

Deoarece mulți români care nu sunt Romani obișnuiesc să facă petiții către Președinte pentru casă și butelie, ca pe vremea Regiei unice a lui Ceaușescu, Mioara Roman îi va scrie actualului locatar de la Cotroceni solicitând și dânsa ceva din partea Statului. Deocamdată, nu s-a hotărât între un candelabru Murano și un set de mobilă Ludovic al XIV-lea. Oricum, speră că Iohannis se va simți și va trimite darul la casă nouă, pe banii sărăntocilor care au primit din partea fostului ei consort, după Revoluție, apartamentele ceaușiste la preț de televizor.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare