HomeSocialSă nu dea Dumnezeu cel sfânt, să nu plătești...

Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, să nu plătești și în mormânt!

După ce rudele pilotului  mort în accidentul de pe Siutghiol au fost amendate pentru întârzierea declarării decesului fără ca decesul să fi fost declarat cu întârziere, autoritățile fiscale românești au în vedere măsuri asemănătoare, necesare echilibrării bugetului aflat în criză. Enumerăm câteva, așa cum ne-au fost comunicate pe surse:

– amendarea rudelor celor decedați în timpul evenimentelor din decembrie '89 și ale căror cadavre au fost incinerate pe cheltuiala Statului Român; toate decesele s-au declarat cu întârziere și nu s-a achitat contravaloarea serviciilor crematoriale.

– sancționarea urmașilor lui Gheorghe Ursu, care au întârziat cu consemnarea decesului acestuia în beciurile Securității, din motive independente de Statul Român. Se ia în considerare acționarea în Justiție, în vederea recuperării cheltuielilor nejustificate ale Statului datorate încarcerării unui cetățean pentru un simplu jurnal personal.

– se va verifica amănunțit situația rudelor aflate în viață ale decedaților la Canal, urmând a se dispune executarea fiscală pentru neplata cheltuielilor cu întreținerea și îngroparea defuncților. Totul calculat cu rata inflației, dobânda aferentă și penalitățile de întârziere.

– executarea impunerii fiscale cuvenite urmașilor celor căzuți pe frontul antisovietic în al doilea război mondial; toți au fost evazioniști  ce au păgubit Statul prin acțiunile lor criminale ordonate de criminalul Antonescu și nu s-au achitat niciodată de obligațiile financiare și despăgubirile de război plătite cu mare greutate de Stat.

Fiscul ia în calcul și eventuala, acolo unde este posibil, amendare a descendenților răsculaților de la 1907 și 1821. Hotărârile vor fi comunicate după o atentă cercetare a arhivelor și a arborilor genealogici ai persoanelor implicate. Se aduce la cunoștința rudelor infractorilor din 1784 și 1514 că sunt oficial exonerate de orice obligație financiară către Statul Român, acestea urmând a-și rezolva personal posibilele diferende cu Fiscul austriac și cel ungar.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare