HomeSocialSondaj: De ce este Elena Udrea mai bună decât...

Sondaj: De ce este Elena Udrea mai bună decât Cristian Diaconescu?

Elena Udrea a declarat la B1 TV, în văzul naţiunii minoritar-băsiste: ”Știam că sunt un candidat mai bun decât Diaconescu. Cred că voi câștiga Președinția”. Noi, miştocarii de la AC, am vrea să luăm puţin admiratorii udrişti la sondaj, în frunte cu profesorul Lute: De ce credeţi că Elena Udrea este un candidat mai bun decât Diaconescu? Bifaţi răspunsul considerat corect şi trimiteţi-l într-un plic la redacţie, împreună cu 50 de lei şi un afiş al candidatului PMP decupat din Playboy.

1. Lui Cristian Diaconescu nu i-ar sta bine cu părul platinat.

2. Costumul de baie dintr-o singură piesă (cea inferioară) o avantajează net pe Elena Udrea.

3. Diaconescu, deşi provine din PSD, nu a fost niciodată văzut cumpărând salam Victoria alături de oamenii simpli.

4. Pentru că a fost ministru de externe, Diaconescu nu se pricepe la treburile interne, unde Elena Udrea este expertă.

5. Diaconescu are un discurs plictisitor şi adoarme electoratul. Elena Udrea – dimpotrivă, trezeşte alegătorii, mai ales atunci când nu vorbeşte.

6. Nu au fost vreodată acuzaţii că Diaconescu ar fi accesat ilegal bani publici şi foloase necuvenite. Asta îl recomandă pentru excludere din clasa politică, nu pentru candidatură la prezidenţiale.

7. E foarte posibil ca Diaconescu să fie infiltrat de PSD în PMP. Lipsa dovezilor îl face şi mai suspect, cu-al său aspect.

8. Diaconescu nu are nicio şansă într-o confruntare televizată cu Ponta, neştiind să mintă, să insinueze şi să atace la persoană. Până la urmă, cum a ajuns el în politica românească?! (vezi pct.7)

9. Deşi Diaconescu nu bea, el se îmbată cu apă rece, crezând că poate fi Preşedinte. Elena Udrea e realistă şi ştie că va câştiga detaşat competiţia electorală.

10. Elena Udrea îl cunoaşte de mai mult timp şi mult, mult mai bine pe Traian Băsescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare