HomePoliticTitanic Vals pe uscat, la Parlament

Titanic Vals pe uscat, la Parlament

Primim informația că o Comisie Specială a Parlamentului a fost numită în regim de urgență, deoarece specialiștii au constatat scufundarea clădirii cu 6 milimetri anual. Viteza de scufundare este considerată prea mare, urmând ca în 14.000 de ani să ajungă la final. Adică tot atât cât a trecut de la era glaciară încoace.

S-a avansat ipoteza declanșării fenomenului  odată cu dublarea numărului aleșilor, dovedindu-se că geologul Băsescu ar fi avut, totuși, dreptate. Acesta avertizase că stabilimentul nu poate susține mai mult de 300 de parlamentari, fapt ce i-a adus suspendarea din partea superimunilor aflați înăuntru. Voci importante din rândurile locatarilor infirmă însă posibilitatea, catalogând-o ca pe o nouă diversiune băsistă.

Specialiștii Patriarhiei vin cu asigurări liniștitoare în plus: scufundarea va fi anulată atunci când solul se va reechilibra prin terminarea construcției alăturate, Catedrala Mântuirii Neamului, totul având o balansare compensatorie pe lumea aceasta. Sunt calcule care arată chiar inițierea unui proces de ridicare la Ceruri a Parlamentului după inaugurarea Catedralei, cea din urmă având o greutate spirituală mult mai mare. Respectivii recomandă dublarea actualului număr al parlamentarilor imediat după ce Patriarhul va da primul trafalet sfințit pe zidurile lăcașului de cult, din elicopter.

Dar să așteptăm cu încredere concluziile Comisiei recent mobilizate, membrii ei promițând rezultate mult mai eficiente decât ale înaintașilor investigatori la Nana. Dacă vrei să participi și tu la salvarea Parlamentului Neamului, aplică online pentru petiția privind stabilirea numărului aleșilor la 1200, aici: parlamentcvadricameral.petitieonline.ro 

Dumnezeu să binecuvânteze și să contrabalanseze România!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare