HomePoliticTare, tare, tare, vreme de răcoare...

Tare, tare, tare, vreme de răcoare…

Şeful interimar şi formal al PSD, Rovana Plumb, a afirmat că din toată tevatura cu condamnări şi urmăriri penale ale liderilor săi "PSD a ieşit întărit". Ne-am uitat mai cu atenţie sub coafura doamnei Plumb şi ne-am dat seama că are dreptate, e ceva tare şi indestructibil acolo. Să identificăm împreună motivele pentru care s-a întărit tot membrul PSD, după umbrele gri vizionate la DNA:

1. În primul rând, banal şi evident, PSD-ul este acum plombat cu Plumb şi asta îl face tot mai tare în lupta sa pentru binele social-democrat al instalatorilor alegători.

2. PSD şi alegătorii săi sunt, majoritar, masochişti ce-şi bagă singuri ţeapa după o simplă intromisiune a cârnatului electoral, cu fasolică. E normal să iasă întărit atunci când e luat la ştangă de uncheşeii sexpertei cu bici Kovesi.

3. Condamnatul Dragnea iese întărit din orice situaţie deoarece nu-l lasă secretarele să se înmoaie niciodată, talentele întăritoare fiind principalul criteriu la angajare şi promovare.

4. Cercetatul penal Ponta iese întărit din orice vine de la Băsescu, iar lui totul îi vine de la Băsescu, inclusiv cercetarea penală.

5. Deşi era tare de cap dinaintea problemelor cu Justiţia, Dan Şova a ajuns acum beton, după mandatul ministerial în care singurul metru de beton turnat a fost cel peste contractul Bechtel. Normal, la ce despăgubiri a primit Bechtelul reprezentat de maică-sa te betonezi pentru tot restul zilelor tale, chiar şi cu o mică pauză de scris cărţi.

6. Pesediştii intraţi deja în puşcării confirmă că totul este tare acolo; mai ales faptul că pot să scrie liber pe blog, unde să îndemne poporul să le dea ceva tare băsiştilor şi koveşiştilor.

7. Legăturile PSD-ului cu poporul tare de cap şi în clanţă sunt mai solide ca niciodată, fapt uşor de constatat pe internetul patriei. Toţi agramaţii stau cu pelemeul întărit înspre vânare de băs şi, după cum se ştie, agramaţii sunt majoritari şi pesedişti în România.

8. La finalizare, e musai să constatăm că membrul PSD de onoare Ion Iliescu se arată aproape la fel de tare ca atunci când i se întărea succesul electoral ca lui Ştefan cel Mare. Tare de tot, frate! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare