HomePoliticÎn genunchi mă-ntorc la Tine, PSD iubit

În genunchi mă-ntorc la Tine, PSD iubit

Voce 1: Alo, domnu' Ponta? Să trăiți cu respect!

Voce 2: Să trăim bine cu toții, minus Băsescu! Dar cu cine am onoarea?

Voce 1: Cum, nu mă mai recunoștéți? Sunt eu, Marean! Nu ziceați mereu la colegi că sunt neconfundabil?

Voce 2: Vă salut, domnule Vanghelie. Când ieșiți în public cu dezvăluirile alea despre mine și Ghiță, mi s-au făcut urechi de Mickey Mouse așteptând!

Voce 1: Haideți, domnu' Victor…câte nu zice omu' la nervi…dumneavoastră nu v-ați certat niciodată cu nimenea? Adică nu cu Băsescu, de cineva pretenar vreau să spun… cu soția, de exemplu!

Voce 2: Cu Daciana nu, că-mi respect socrul și-i pup mâna. Mă mai contrazice Dragnea , dar eu am întotdeauna dreptate, recunoaște și el!

Voce 1: Eu mă încontrez cu Oana, îmi vine câteodată să-i dau un cap în gură! Da-mi trece repede, că nu-s dujmănos. Așa și în Partid!

Voce 2: Care partid, ți-ai și făcut unul? N-am citit în presă, sau e partid numai pentru revelion?

Voce 1: Aveți caterincă, îmi vine să mă hăhăi ca Băsescu! Am citit că l-ați primit înapoi pe Șova. Fac și eu o cerere?

Voce 2: Poate o cerere pentru locuință, dar nu se mai dau. Domnul Iliescu mai primește, din nostalgie – să vadă cum s-ar fi simțit dânsul în locul lui Ceaușescu.

Voce 1: Domnu' Viorel…nu fiți, domne, miștocar ca cu Băsescu. Vreau și eu să revin, ies la televizor și-mi cer scuze. Așa-s eu mai rău de gură, da' am suflet de aur pe persoană fizică. Păi îl luați înapoi pe Șova care n-a pus o roabă de ciment și pe mine mă țineți afară, care am construit la viața mea pentru Partid de m-a luat dracii??

Voce 2: OK, domnule Vanghelie, dacă Ghiță și Dragnea sunt de acord, te reprimim. Sună-i pe ei.

Voce 1: Pe hoții ăia?! N-am ajuns eu Vanghelie să mă scuz la excrocu' de Ghiță și Dragnea! Puneți-mă la alte condiții! Organizez și Paștele din partea Partidului, mă descurc cu banii pe plan local! E bine?

Voce 2: Păi și cu dezvăluirile despre viața mea personală și a lui Ghiță cum facem, că eram tare curioși! Nu-ți mai zic ce nerăbdătoare e nevastă-mea, o ține numai în shopping la Viena de emoție!

Voce 1: Sincer, vreți să știți? Da' nu mă puneți s-o zic la teve, da? Că acolo vreau să-mi fac o autocritică constructivă și să revin înapoi la partidu' de suflet!

Voce 2: Rămâne între noi, promit solemn! Am mințit eu vreodată? Mă rog…excludem contrele cu Băsescu…

Voce 1: Domnu' Prim-Ministru, vă zic sincer de la obraz: vroiam să vă dau în beregată cum vă întâlneați cu Băsescu și Udrea noaptea la Cotroceni, în plină campanie electorală! Să nu-mi afirmați că făceați poștă vreun trabuc acolo! Am probe înregistrate, este că erați pe mână cu ei? Ca să ieșiți Președinte și să nu-i facă pe ei poștă DNA-ul lui Iohannis, ca acuma! Oi avea eu față de prost, da' nici chiar ca invitații mei la vanghelioane!

Voce 2: Domnule Vanghelie, m-ați convins. Partidul nu se poate lipsi de un cadru cu experiență ca dumneavoastră. Faceți o cerere și lăsați-o la sediu, trec mâine s-o aprob. Apropo, lăsați și probele de care vorbiți, ca să anulez și eu comanda de la DNA cu cercetarea vanghelioanelor. Vedeți ce bine-i să fim din nou o familie? Să ne avem ca frații, să nu ne investigheze alții!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare