HomePolitic5 motive pentru care Simona Halep ar fi un...

5 motive pentru care Simona Halep ar fi un președinte mai bun decât Victor Ponta

La cum arată lucrurile pe scena politică de la noi, cu PNLDL care bate apa în piuă cu un neamț miticizat, ori PMP care îl propune pe fostul socialist, actualul conservator Cristian Diaconescu, în cursa pentru Cotroceni, o singură persoană îl mai poate opri pe Victor Ponta din cursa pentru Cotroceni: Simona Halep. Chiar și fără să folosească racheta pentru a-i da în cap.

1. Simona este, probabil, de 1.000.000 de ori mai respectată în afară decât e Victor Ponta. Dacă actualul premier se bate, la vreo chermeză prin afara granițelor, să facă un selfie cu câte un Obama, în cazul în care am fi reprezentați de Halep situația ar fi taman invers.

2. Simona Halep a strâns deja, din tenis, aproape 5 milioane de coco. Față de Ponta, n-ar mai avea niciun interes de a mai fura din banul public

3. După toate probabilitățile, prietenii ei nu se compară, nici măcar vag, cu indivizi de teapa lui Sebi Ghiță, Felix Voiculescu, Dănuț Șova sau Radu Mazăre. Bonus: nu e nici nepoțica lui Ion Iliescu și nici fiica lui Adrian Năstase.

4. Mai mult ca sigur știe la fel de mult drept internațional ca Victor Ponta. Bașca, a avut bunul simț de a nu da la o facultate doar pentru a-și plagia doctoratul.

5. A făcut față, vreme de 3 ore, gemetelor Mariei Sharapova. Victor Ponta nu reușește să facă față nici măcar 5 minute urletelor lui Gâdea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare