Barca și cureaua lată: Dragnea introduce peștele în familia tradițională

de Academia Cațavencu , 11 aprilie 2017
Barca și cureaua lată: Dragnea introduce peștele în familia tradițională

Ăștia de la PSD au clar o problemă cu bărcile și peștii. Acum, Dragnea a simțit nevoia să-i arate știuca lui Grindeanu. În urmă cu vreo trei ani, tot Dragnea trăgea barca pe uscat cu Ponta și Fă Doina. Pare că ori le place umezeala, ori Dragnea n-a avut cadă când era mic. Doar mult praf, adică țărână.

Dar lasă că acum le dă Daea carne la toți și așa își face datoria față de țară. Bine, e de porc. Carnea, nu declarația. Cu peștii e altă poveste. Și chiar un dosar de prostituție. Practic, deși nu e scris în programul de guvernare, Dragnea vrea să introducă peștele în familia tradițională a PSD care include natural și alte jivine. Dacă ai un pește priceput, viața-i mai frumoasă. Până-l arestează.

Urmează în scurt timp și anunțarea programului Prima barcă pentru absolut toată lumea. Celor cu venituri reduse sau chiar deloc li se va recomanda să facă pluta pe spate. Programul merge până la asigurarea unui iaht de căciulă personală sau măcar moștenită, dacă este de astrahan, model Iliescu 1967.

B.I.Banu

Loading...

Comentarii

 • node

  17 aprilie 2017 13:49

  MAI BINE ZIS ,BURTA SI OCAUA LATA

  raspunde comentariului
 • inalco

  15 aprilie 2017 0:03

  Argentina cică nu extrădează, nu l-au extrădat ei pă Hitler dar'mite un teleormănean cinstit.

  raspunde comentariului
 • gogol

  14 aprilie 2017 15:24

  Pe Ghiâă l-au prins, mai e Dragnea, Șerban, Nicolicea etc

  raspunde comentariului
 • golea

  13 aprilie 2017 22:23

  Individul este lipsit de ambiție, ce control al CCR, al Parlamentului, justiției și serviciilor inclusiv DNA, să n-ai tu un portret cu cariile la vedere agățat în toate sălile de clasă, în instituțiile publice ale statului, pardon ale psd? Șefu' la știucă, în bărci, în Argentina și-n Teldrum și-n toate alea...

  raspunde comentariului
  • node

   17 aprilie 2017 14:20

   MISTRETUL CU COLTII DE GREBLA = CE SUFERA CU TOTUL DIN DIBLA = E OMUL DEBIL =CE VA LUCREAZA SUBTIL = IDEPARTATI-VA DE EL = CA ESTE OMUL INFIDEL.

   raspunde comentariului
 • John

  13 aprilie 2017 21:12

  Celor cu venituri reduse sau chiar deloc li se va recomanda să facă pluta pe spate. Sunteti in eroare . Corect - ...... sa faca pluta pe fata ....

  raspunde comentariului
 • gogol

  11 aprilie 2017 19:32

  E clar ca bună șpaga, trebuie trimis clopotul înapoi și schimbat portretul. Păi ce PF Daniel a înviat vreun mort, a dat șpagă la popor, mărește lefile și câte și mai câte?

  raspunde comentariului
+