HomePoliticGuvernCioclii își freacă palmele, după ce Florin Cîţu a...

Cioclii își freacă palmele, după ce Florin Cîţu a anunțat îngroparea economiei românești

Firmele de pompe funebre aşteaptă să dea lovitura, după ce ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat înmormântarea economiei româneşti.

Cioclii sunt convinşi că vor avea multe comenzi, din moment ce Cabinetul Ludovic Orban anunţă că fiecare domeniu este pe moarte, invocând greaua moştenire de la Partidul Social Democrat.

Îngrijorat ar putea fi candidatul susţinut de Partidul Naţional Liberal în cursa pentru Palatul Cotroceni, învingătorul din primul tur al alegerilor, preşedintele în exerciţiu, Klaus Iohannis. Şeful statului este dat ca marele favorit pentru câştigarea unui nou mandat de cinci ani, dar acest lucru s-ar putea să nu îi fie de folos. Nu mai contează că eşti şeful statului, cât timp a fost anunţată Apocalipsa după Cîţu.

Adversara lui Klaus Iohannis din cel de-al doilea zur al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă, nu are aşa mari motive de îngrijorare, deoarece în Teleorman s-a văzut de mult Apocalipsa după Dragnea, iar experienţa îşi spune cuvântul.

Cercetătorii de la NASA sunt invidioşi pe succesul lui Florin Cîţu. Institutul spaţial american nu a reuşit niciodată în istoria sa să găsească atât de multe găuri negre, câte au fost identificate de ministrul Finanţelor în bugetul României şi într-un timp atât de scurt.

Dar ministrul Florin Cîţu adună invidie şi în România. Vrăjitoarele, care de ani buni de zile au câştigat bani de pe urma ghicitului viitorului, se tem că şi-ar putea pierde clienţii. Acestea, după ce toată lumea a observat că ministrul Finanţelor citeşte mult mai repede viitorul. Vrăjitoarele sunt acum hotărâte să ia meditaţii de la Florin Cîţu.

Dfinionul ministrului Finanţelor este că are însă şanse infime să se apropie de succesul preşedintelui Klaus Iohannis la meditaţii. Florin Cîţu nu mai are timp nici să respire, având de numărat atât de multe găuri din bugetul de stat.

În plus, Cîţu este obligat să întocmească mereu câte două rapoarte, deoarece încă nu îi este clar nici lui cine este şeful Guvernului, Ludovic Orban sau Klaus Iohannis. Norocul i-ar putea însă surâde ministrului Finanţelor, putând avea mult mai puţin de lucru, după ce preşedintele Iohannis ar putea intra într-un nou concediu de 5 ani.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare