HomePoliticComunicate importante pentru ţară

Comunicate importante pentru ţară

ALDE Tăriceanu şi ai lui, liberalii democraţi ai neamului, adică partidul socio-liberalo-uselist rezultat din menajul corect-politic al Mirelui Călin cu Ponta, a anunţat din greşeală moartea unui membru al său. Citim că dl deputat Octavian Bot, deşi nu decedat, este într-o stare critică; e posibil ca respectivul comunicat să fi fost rodul celebrei pre-viziuni politice a liderului, cel previzionat ca urmaş legitim de actualul încă Premier pe tronul din Piaţa Victoriei.

Partidul are însă doi copreşedinţi, dl Tăriceanu fiind secondat magistral de fostul paj de casă antenistă, Daniel Constantin. Surse din interior au informat că, în aceeaşi zi, dl Constantin a trimis din greşeală felicitări şi urări de casă de piatră dlui Tăriceanu, în urma unor informaţii eronate privind o nouă recăsătorire a domniei sale. Dl Călin nu s-a arătat deranjat de neînţelegere, fiind ocupat cu retragerea rapidă a unui comunicat în care-l felicita pe amicul Ponta pentru realegerea sa de către Congresul PSD în fruntea partidului. 

Dl Prim-Ministru nu s-a supărat nici el şi a zâmbit condescendent, considerând eroarea dlui Tăriceanu o nouă dovadă a clarviziunii sale fără greş. În definitiv, putea fi mult mai rău: Şeful Senatului să-i fi expediat bileţelul roz destinat Preşedintelui Iohannis cu rugămintea de a vorbi la DNA pentru înlăturarea lui Ponta. Încurcate mai sunt căile şi comunicatele politichiei româneşti!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare