HomePoliticCristiana Anghel amenință: „Am să fac greva foamei până...

Cristiana Anghel amenință: „Am să fac greva foamei până n-o să mai am ce mânca!”

Supărată că Olguța Vasilescu nu-i dă spațiu pentru un birou senatorial, de unde să le dea sfaturi alegătorilor despre cum să-și astâmpere foamea, învăţătoarea Cristiana Anghel (PC) a declarat că-și va monta o masă în fața primăriei din Craiova și nu va mânca nimic la masa aia. Poate doar pe șestache pe sub fața de masă.

Pentru că suntem firi săritoare, și nu vrem s-o lăsăm pe doamna învăţătoare să moară de foame doar de dragul antibăsismului, îi recomandăm alte locuri unde-și poate instala o masă de protest:

Casa Albă – când iese Obama pe verandă cu hamburgerul în mână s-o vadă pe doamna Anghel cum nu mănâncă de dragul păcii universale.

Turnul Eiffel – din motive de patriotism, doamna învăţătoare trebuie să moară de foame și la baza turnului. Să zică francezii: Uite, dragă, un român care nu cere și nici nu mănâncă. Românul perfect!

Miss Universe – pentru a le face în ciuda manechinelor, Cristiana Anghel ar putea să nu mănânce în fața lor.

Șaormeria Dristor – pentru a atrage atenția asupra obezității și a prețului crescut la șaormă, o încurajăm pe doamna învăţătoare să facă greva foamei în fața șaormeriei, în miros de ceapă și usturoi.

Palatul Parlamentului – din postura de senator o invităm să moară de foame și la locul de muncă, evident, făcând legi bune pentru români.

Reclame – în reclama la Dry Cooker ar putea spune: De când nu mai mănânc nimic cu tigaia Dry Cooker, parcă cânt la două partide. Nimicul are gust de nimic, ca pe vremea bunicii!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare