HomePoliticCui i-e frică de virginul Cioloş?

Cui i-e frică de virginul Cioloş?

Iniţiat pe post de virgin în bordelul politichiei dâmboviţene, Dacian Cioloş a fost imediat suprataxat de matroanele dinăuntru, pe motiv de colaborare cu ocupantul Iohannis. "Nu putem spune dacă o să votăm pentru. Deocamdată avem decât un nume şi un chip (…) Toată lumea este în opoziţie", a glăsuit agramat patronul Dragnea, dând semnalul unei coalizări în Parlament contra tehnocraţiei cu comisari.

Păi, aşa cum ştie tot rumânul, în politică intri nu ca să mergi la serviciu, ci să-ţi faci ţie servicii de prima clasă: o vilă, două, ceva limuzine, niscaiva conturi prin Paradisuri, o icră neagră la copilaşi, să fie viitorul naţiunii luminos. Ideea că te-ai putea duce acolo cu mânecuţe de specialist, odată oficială, ar zgudui lumea partinică şi românească până la cataclism. Tehnocraţia e un concept străin de aceste pământuri binecuvântate, unde întotdeauna a poruncit omul fidel îndemnului: Nu te pricepi la nimic? Intră în politică şi învaţă-i pe alţii! 

La apelul gornistului Dragnea, politicieni de toate culorile se vor mobiliza exemplar ca să alunge piaza rea. Chestiunea-i cu dus şi întors deoarece, după refuzul a două guverne în parlament, e posibil să fie ei izgoniţi de pe locurile calde, prin dizolvare. Şi dacă s-o activa apoi, aghiuţă ştie cum, şi rezultatul referendumului prin care poporul a spus 300, chestia se nasoleşte iremediabil. De data asta, numai parlamentar să nu fii în România! 

Iată cum, brusc şi neaşteptat, partidele au venit la mâna lui Iohannis, care el a tăcut şi poporul a făcut restul, în stradă. Poate sosește Crăciunul cu un alt Santa Klaus, că din coabitarea cu actualul ni s-a pleoştit like-ul. Deocamdată, cine se teme de lupul prezumtiv rău Cioloş? Noi nu, niciodată, noi nu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare