HomePoliticCutremurător: guvernul Cioloş îi ameninţă dlui Tăriceanu famiglia!

Cutremurător: guvernul Cioloş îi ameninţă dlui Tăriceanu famiglia!

O nouă dramă familială se profilează pe cerul tulbure al politicii româneşti: dl Călin Popescu-Tăriceanu este în pericol de a fi părăsit şi de cea mai longevivă soţie a sa – democraţia reprezentativă. Îngrijorat şi mâhnit, Preşedintele Senatului face apel la parlamentarii din toate partidele să se unească împotriva monstruosului guvern tehnocrat care se profilează în aceste zile. Domnia sa consideră că asta ar fi o lovitură mişelească aplicată de locuitorul Cotrocenilor clasei politice, aşa cum a rezultat ea prin voinţa suverană a populaţiei.

Facem şi noi un mic efort să traducem din limba tăricenistă, să fie şi pe înţelesul alegătorului convins că autorul este un model democratic deoarece s-a luptat cu Băsescu: România se află în pericol ca politicienii şi partidele reprezentate să-şi piardă accesul la resursele pentru care au intrat în politică, de unde fericesc norodul cu chip de oaie creaţă. Ce se vor face ei, democraţii reprezentativi, dacă dictatorii tehnocraţi vor organiza, de exemplu, pe bune licitaţiile publice? Unde-ar mai fi farmecul discret al vieţii de politician în cazul astupării canalelor din care, dacă nu pică, măcar curge tumultuos luxul ce le permite să-şi satisfacă alegătorii trăitori prin reprezentanţi? Că salariile primite sunt, cum am auzit tot din gura lor, doar bani de  coafor şi frizerie, cu bacşiş pe datorie – până la următoarea leafă bugetară.

Din surse pe surse şi alimentate de alte surse, am aflat că dl Călin-Mire şi Senator Prim are, în toată afacerea cu pricina, şi o problemă personală: ultima soţie îl ameninţă cu divorţul în situaţia când dl Preşedinte va ajunge să-şi alimenteze pensiile alimentare şi familia doar din fondurile oficiale. Dragi politicieni şi popor, uniţi-vă forţele şi alungaţi bestia tehnocrată! Nu realizaţi că, la un nou divorţ al soţiei de dl Tăriceanu şi al dlui Tăriceanu de resursele politice, este posibil ca nefericitul să nu-şi mai refacă viaţa matrimonială niciodată? Are şi dânsul o vârstă la care nu mai poţi seduce decât curva numită "politică", şi pe asta numai dacă ai din ce să-i satisfaci pretenţiile simandicoase.

Fiţi umani, fiţi democraţi, fiţi români adevăraţi! Guvernul Cioloş nu-l votaţi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare