HomePoliticDezvăluire de senzație: Gâdea, chemat la Balul Sașilor ca...

Dezvăluire de senzație: Gâdea, chemat la Balul Sașilor ca să-l țină treaz pe Mihalache!

După ce i-au văzut pe Gâdea și pe Mihalache făcând un bruderșaft și sorbindu-și cuvintele de pe buze odată cu berea (fără alcool în cazul lui Mihăiță, care nu bea, că-l bate Doamne-Doamne), naivii care l-au votat acum un an pe Klaus ca să-i scape de Mickey Mouse au fost foarte dezamăgiți și furioși. Reacția lor nu se poate transcrie în cuvinte și nici măcar în tone de carne, atât au fost oamenii de indignați. Și, pe undeva, era firesc: să-l vezi pe omul de încredere al președintelui la masă cu un răspopit care de luni de zile a făcut scurtă la buze de cât l-a acuzat pe Iohannis că nu e român, că și-a furat toate casele, că a vândut copii la supraofertă, nu e ceva prea plăcut.

Imaginile de la paranghelia săsească, publicate pe pagina lui de Facebook de intransigentul Grigore Cartianu (îți mulțumim, Grigore, că ești cu ochii pe ei!) au făcut înconjurul Internetului și au stârnit reacții aprinse. Deși Antena 3 n-a avut un punct oficial de vedere, iar președintele Iohannis se afla, probabil, în drum spre următoarea lui destinație de vacanță (care nu era Munchen, că la Munchen a mai fost), suntem în măsură să vă dezvăluim adevărul în legătură cu prezența micului varanist la întrunirea sașilor: se pare că însuși Mihalache l-ar fi rugat să vină, fiindcă doar predicile lui Gâdea îl puteau împiedica să nu adoarmă.

”Domnul Mihalache s-a temut că, fiind foarte obosit, ar fi putut adormi iar la masă, cu capul pe spate, cum doarme el de obicei pe la întruniri. Singurul antidot cunoscut e Gâdea. Când se apucă Gâdea să-l înjure pe Iohannis, nu mai doarme domnul Mihalache nici să-l pici cu ceară. Așa s-a întâmplat și sâmbătă seara: cum simțea că-l ia somnul, cum îl striga pe Gâdea și ăsta venea și-i striga la ureche: «Iohannis, trădătorul! Omul lui Merkel! Sluga Licuriciului!» Se trezea imediat, știți cum? Pe urmă, peste o juma de oră, când iarăși îl cuprindea toropeala și ațipea, îl chema pe Gâdea și ăsta începea: «Klaus, vânzătorul de copii! Hoțul de case! Rușinea României!» Ei, așa au ținut-o până la ziuă și domnul Mihalache n-a pus geană pe geană.”

Solicitat să exprime și el o părere, inițial Mihai Gâdea nu a vrut să stea la discuții, dar, când l-am șantajat că o să dăm în vileag faptul că l-a înșelat pe Voiculescu cu un alt domn, cu fundul mai rotund și mai bun de pupat, a acceptat să vorbească: ”Cred că a fost o neînțelegere. Evident, eu nu aveam ce să caut la balul ăla, fiindcă nu sunt nici sas și nici din diaspora. Dar eu am înțeles, din greșeală, că nu e Balul Sașilor, e Balul Lașilor, și de aia m-am dus.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare