HomePoliticDiaconu, pus de Ponta și Tăriceanu să joace în...

Diaconu, pus de Ponta și Tăriceanu să joace în filme mute, pentru un mai mare succes în campanii

După eșecul din turul întâi al alegerilor prezidențiale, lupii singuratici, Victor Ponta, de la Pro România, și Călin Popescu Tăriceanu, de la ALDE România, vor să schimbe radical strategia cu candidatul pe care l-au susținut.

Actorul Mircea Diaconu va juca, de acum, doar în filme mute de campanie, pentru a nu mai face gafe.

Ponta și Tăriceanu vor rămâne actori ascunși, în timp ce Mircea Diaconu va juca în continuare, dar cu replici și scenarii gândite de alții. Și liderul Pro România chiar are multe scenarii în cap. Dar pentru a–și pune în aplicare scenariile, Victor Ponta are nevoie să o scoată din film pe Viorica Dăncilă. Ponta are propriul său film cu Partidul Social Democrat.

Momentan însă, Viorica Dăncilă este ocupată cu alt film, joacă rolul vânătorului, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, unde Klaus Iohannis este fugarul.

În cazul candidatului susținut de Partidul Național Liberal, nu este nevoie de un film mut, deoarece Iohannis nu are, oricum, prea multe replici și niciun spectator nu ar avea răbdarea de a-l asculta până la final.

Liberalii care regizează campania actualului șef al statului trebuie doar să se asigure că acesta nu apare prea des pe scenă și succesul este garantat.

Dar în spatele filmului principal se mai trag și alte producții ce influențează producția ce vrea să cucerească Oscar-ul prezidențialelor.

Candidatul alianței USR – PLUS, Dan Barna, nu mai este “Furios și iute” și este pregătit de colegii de partid pentru programul “Rabla”. Barna trebuie reciclat înainte de startul noului serial pentru locale și parlamentare.

După ce a fost brand încasator la fonduri europene, în această campanie, Barna s-ar putea trezi că pierde și finanțarea Soros.

Și este bine știut faptul că producțiile de pe marele ecran al politicii de pe Dâmbovița au nevoie de o finanțare serioasă pentru a se bucura de succes.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare