Doamne ajută vs Allah Akbar!

de Mihai Enciu , 23 decembrie 2016
Doamne ajută vs Allah Akbar!

Pentru că n-ați fost nici deștepți și nici cuminți și ați votat în turmă PSD-ul, Moș Teldrum v-a pus sub brad un prim ministru din sămânța lui Ginghis Han. Numele imposibil de pronunțat ieșit de sub mustața lui Dracnea la consultările de la Cotroceni a lăsat lată de emoție pulimea majoritară care aștepta cu sufletul la gură premierul minune menit să ducă România pe culmi, eventual pe cele de rufe din spatele blocului.

Citește si: PSD vrea să modifice și Coranul, fiindcă acesta prevede tăierea mâinilor pentru hoți!

Geto-dacii din PSD și-au înghițit cu greu tona de înjurături de mamă și de tată combinate pe care simțeau nevoia să le adreseze respectuos țăranului teleormănean. Flăcăii știau despre obiceiul lui Dracnea de a se șterge la cur cu mâna unor șeptari de acoperire dispuși să încaseze, la o adică, și nițică pușcărie pentru el. Se întâmplă și la Teldrum, firmă burdușită cu bănet public care după ce a smântânit bugetul din Teleorman s-a mutat cu sugativa în Constanța, s-a întâmplat și la Ministerul Dezvoltării, unde Dragnea Han a lăsat-o pe scaunul ministerial pe tătăroaică după ce s-a cărat din funcție din motive de bulău cu suspendare.

De data aceasta Livache Teleormăneanu’ și-a plasat sosia direct în capu’la guvern. Plasarea executivului de sorginte latrină sub zodia nefastă a lui Allah Akbar nu-i singura surpriză a ghiolbanului din Alexandria. Ca să aibă doamna Allah ce să detoneze, iobagul Liviu i-a plasat în guvern o seamă de petarde pe post de miniștrii, toți cu sforile concentrate în ghearele sale delicate. Se vehiculează niște nevertebrate prin executiv de te doare bila! Georgian Pop, puștiul cordit care controla SRI-ul, este propus la Ministerul Comunicațiilor unde securitatea are interese strategice audio-video. Lia Vasilescu, baroneasa de Craiova, va fi detonată în Ministerul Dezvoltării, în vederea continuării cu succes al jafului PNDL gândit de Livache . Strungarul Nicolicea, cel pe care unchiul Klaus l-a decorat pentru merite în Revoluție, va păstori relația bandiților  din Guvern cu Parlamentul, iar Cazanciuc, cel care a ucis dosarul de evaziune fiscală(3,5 milioane de euro găuroiul!) al doamnei Bombonica Dragnea, va opera la Ministerul Justiției.

Sub aceste auspicii mărețe va debuta programul de bunăstare maximă anunțat de banda PSD pentru români. Personaj central în discursurile scursurilor socialiste din partidul lui Ion Ilici Iliescu, românii și-au dat viitorul pe mâna acestor profesioniști ai raptului conduși de carnasierul Dracnea. Părerea oamenilor de știință este unanimă. Până în momentul în care haidamacii socialiști vor reuși să modifice legea care protejează guvernul de prezența unor infractori, „românii” își vor lua lumină de la Mecca. Iar dacă manevra condamnatului teleormănean va eșua, ceea ce este previzibil, doar jocul la offside al fundașului nostru Klaus Werner mai poate împiedica țărișoara să o apuce pe cărările lui Mahomed. Doamne ajută sau Allah Akbar? Aceasta-i întrebarea!     

Loading...

Comentarii

 • crina

  27 decembrie 2016 17:32

  Am citit si eu articolul si ar putea fi sic daca nu ar stirni greata si voma. Chiar asa jos sintem-tulai mama!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Constantina Özdemir

  24 decembrie 2016 20:51
 • Mircea Ioan

  24 decembrie 2016 10:20

  Salam aleikum,PSD! Am primit urmatorul mesaj, poate traduce cineva? PSD-

  raspunde comentariului
  • Mircea Ioan

   24 decembrie 2016 10:21

   Salam aleikum,PSD! Am primit urmatorul mesaj, poate traduce cineva? PSD-

   raspunde comentariului
 • gore

  23 decembrie 2016 16:18

  Băi ăsta se vede deja în fortoliul de președinte la Cotroceni... Să sperăm că noul ministru al justiției ales de Căricieanu să protejeze oamenii cinstiți cu papion de abuzurile DNA să ia măsura mutării fotoliului prezidențial la Jilava. Infractorul vrea să-i dea o lecție lui Monta de cum se conduce o țară. Acu' dă sfintele sărbători Penali din toate partidele uniți-vă !!! -s-au unit ...- Ciordiți, ciordiți ciordiți - că facem noi legi să vă protejăm. Din mama Șpagă și tată Șperț, uniunea penalilor democrați a semnat protocolul de funcționare. LA MULȚI ANI pușcărie.

  raspunde comentariului
 • verid

  23 decembrie 2016 15:27

  Excelent pusa problema. M-am tinut cu mainile de scaun ,sa nu cad jos de ras. Desi nu-i de ras.

  raspunde comentariului
  • noi

   23 decembrie 2016 18:36

   Am si ras dar imi este si frica gandindu-ma la ce il duce capul pe dracnea dar si pe toti pesedeii.Dar am sperante ca vor da din nou in gard asa cum s-a intamplat in 2004,2009,2007,20012 si de fiecare data cand au crezut ca sunt cei mai tari din parcare.Ma bazez si pe jocul ...fundasului nostru Klaus Werner.Si mai am sperante si in ajutorul celorlalti pesedeii care au bunul obicei de a-si devora idolii conducatori.

   raspunde comentariului
+