HomePoliticGuvernDoamne ajută vs Allah Akbar!

Doamne ajută vs Allah Akbar!

Pentru că n-ați fost nici deștepți și nici cuminți și ați votat în turmă PSD-ul, Moș Teldrum v-a pus sub brad un prim ministru din sămânța lui Ginghis Han. Numele imposibil de pronunțat ieșit de sub mustața lui Dracnea la consultările de la Cotroceni a lăsat lată de emoție pulimea majoritară care aștepta cu sufletul la gură premierul minune menit să ducă România pe culmi, eventual pe cele de rufe din spatele blocului.

Geto-dacii din PSD și-au înghițit cu greu tona de înjurături de mamă și de tată combinate pe care simțeau nevoia să le adreseze respectuos țăranului teleormănean. Flăcăii știau despre obiceiul lui Dracnea de a se șterge la cur cu mâna unor șeptari de acoperire dispuși să încaseze, la o adică, și nițică pușcărie pentru el. Se întâmplă și la Teldrum, firmă burdușită cu bănet public care după ce a smântânit bugetul din Teleorman s-a mutat cu sugativa în Constanța, s-a întâmplat și la Ministerul Dezvoltării, unde Dragnea Han a lăsat-o pe scaunul ministerial pe tătăroaică după ce s-a cărat din funcție din motive de bulău cu suspendare.

De data aceasta Livache Teleormăneanu’ și-a plasat sosia direct în capu’la guvern. Plasarea executivului de sorginte latrină sub zodia nefastă a lui Allah Akbar nu-i singura surpriză a ghiolbanului din Alexandria. Ca să aibă doamna Allah ce să detoneze, iobagul Liviu i-a plasat în guvern o seamă de petarde pe post de miniștrii, toți cu sforile concentrate în ghearele sale delicate. Se vehiculează niște nevertebrate prin executiv de te doare bila! Georgian Pop, puștiul cordit care controla SRI-ul, este propus la Ministerul Comunicațiilor unde securitatea are interese strategice audio-video. Lia Vasilescu, baroneasa de Craiova, va fi detonată în Ministerul Dezvoltării, în vederea continuării cu succes al jafului PNDL gândit de Livache . Strungarul Nicolicea, cel pe care unchiul Klaus l-a decorat pentru merite în Revoluție, va păstori relația bandiților  din Guvern cu Parlamentul, iar Cazanciuc, cel care a ucis dosarul de evaziune fiscală(3,5 milioane de euro găuroiul!) al doamnei Bombonica Dragnea, va opera la Ministerul Justiției.

Sub aceste auspicii mărețe va debuta programul de bunăstare maximă anunțat de banda PSD pentru români. Personaj central în discursurile scursurilor socialiste din partidul lui Ion Ilici Iliescu, românii și-au dat viitorul pe mâna acestor profesioniști ai raptului conduși de carnasierul Dracnea. Părerea oamenilor de știință este unanimă. Până în momentul în care haidamacii socialiști vor reuși să modifice legea care protejează guvernul de prezența unor infractori, „românii” își vor lua lumină de la Mecca. Iar dacă manevra condamnatului teleormănean va eșua, ceea ce este previzibil, doar jocul la offside al fundașului nostru Klaus Werner mai poate împiedica țărișoara să o apuce pe cărările lui Mahomed. Doamne ajută sau Allah Akbar? Aceasta-i întrebarea!     

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare