Domnu' Iohannis, dar nu mai bine le dădeați loazelor un extemporal?

de Spartakus , 05 ianuarie 2017

Pentru că, probabil, nu l-o fi lăsat consoarta să înfrunte bărbătește o suspendare și, implicit, niște concedii făcute anul ăsta doar la Eforie-Nord, Amara și Herculane, președintele Iohannis a înghițit gălușca guvernului Drăgneanu… pardon, Grindeanu și a dat undă verde ciumei roșii. Care ciumă e decisă să împânzească rapid România, după cum a dovedit deja fripturistul Ciorbea și după cum vor dovedi în curând și ceilalți demnitari chitiți să pună justiția cu botul pe labe.

Dar asta nu l-a împiedicat pe Iohannis să trimită spre Dragnea săgeți otrăvite, evident, dictate de consilieri, că nu cred că-i treceau lui prin cap asemenea glume, doar e om serios. Aseară, la ceremonia de ungere a noului cabinet Drăgneanu - dar ce-am, băi, nene, am dat în mintea lui Petre Daea? - Grindeanu, am vrut să zic!,  președintele l-a îndemnat pe șefu' la sclavii din PSD: ”Domnu' președinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteți singurul care știe programul de guvernare din scoarță în scoarță. Vă rog eu frumos, învățați-i și pe ei!”

Foarte bună glumița, s-a râs mult pe Facebook, la Cotroceni însă n-a râs nicio slugă din guvern, pentru că toate urmăreau mustața lui Dragnea, care se pleoștise de tot, semn rău. Însă nu cu glumițe trebuia să-i tratați pe majordomii și pe coafezele prezente acolo, domnule Iohannis. Nu era mai bine să le fi zis, ca un adevărat prof ce sunteți, ”Copii, ia scoateți voi o foaie de hârtie, dăm extemporal”. Că am văzut, audierile din Parlament au fost ca oralul la bac: l-au luat toți, inclusiv doamnele Olguța și Birchall, căci nici nu i-au întrebat parlamentarii mare lucru. Să-i fi pus, domnule Iohannis, să scrie de unde fac ei rost, pe concret, de bani pentru atâtea pomeni și să-i fi dat cu capul de bancă, fiindcă în campanie promiteau autostrăzi și prin cătune, iar acum zic că n-o să facă un metru de șosea!

Oricum, nu-i timpul trecut. Dacă tot n-ați putut să împiedicați gașca asta de servitori să-i pregătească covorul roșu lui Dragnea, măcar ați putea fi prezent la ședințele de guvern, pe care Constituția vă dă dreptul să le prezidați. Ca la clasă, dom profesor: îi ascultați pe fiecare și-i notați după performanțe. Pe ăla de la Educație puteți să-l notați cu 1 și să-l lăsați repetent de pe acum – deja au apărut dovezi în presă că și-a plagiat articolele științifice. La fel, pe Daea, ăla de la Agricultură puteți să-l trimiteți acasă, că uită de la mână la gură să dea restul la împărțiri. Iar pe restul, n-aveți încotro, trebuie să-i treceți clasa politică măcar anul ăsta, deși sunt mai proști decât prevede legea educației.

Dar ce să-i faci, n-ați auzit că există oameni atât de imbecili încât din naștere nu pot lua bacalaureatul?

Loading...

Comentarii

 • gigi

  11 ianuarie 2017 6:09

  O greseala de scriere la voi cuvantul justitie se scrie intre ghilimele sau intre trese poate stele de epoleti.

  raspunde comentariului
  • gigi

   11 ianuarie 2017 6:11

   Da, m-am lamurit, pe site-ul vostru nu apar paranteze, doua puncte si deci nici tresele de pe epoleti.

   raspunde comentariului
 • Afacerile Bisericii Ortodoxe prostitutie sclavie

  07 ianuarie 2017 18:24

  Ce este poporul roman asi de ce politicieni romanii si oameni de afaceri romani sant sfinti fata de acest popor de curve si analfabeti putori si degenerati mintali. Afacerile bisericii ortodoxe romane prostitutie droguri furturi crime terorism etc.baga pe youtube afacerile bisericii ortodoxe romane proxenetism droguri crime etc.baga pe youtube Prostituate din Romania

  raspunde comentariului
+