HomePoliticParlamentDragnea și PSD vor iniția programul Prima (de) Născare

Dragnea și PSD vor iniția programul Prima (de) Născare

Oricum l-ai așeza și indiferent de funcția în care l-ai plasa idiotul (adică, evident, omul cu idei) rămâne tot idiot. Reprezentarea acestei axiome o asigură cu brio condamnatul Liviu Dragnea, care nu ratează nici un moment propice pentru a-și semnaliza limitele intelectuale.

Aflat la școala de vară a femeilor socialiste, Livache a anunțat că PSD va avea în programul de guvernare, pe lângă tunuri și fraude în dauna bugetului, și câteva direcții de acțiune în vederea creșterii natalității. Femeile socialiste au aplaudat furtunos gândindu-se probabil la niscaiva subvenții generoase pentru fiecare act copulativ care nu se termină în canalizare, ci se finalizează cu un potențial contribuabil. Situându-se în total dezacord cu doamna Merkel, care își propusese atingerea unui spor demografic semnificativ prin aducerea unor teroriști musulmani pe post de tauri comunali, Dragnea a anunțat că programul de nașteri intensive va fi realizat cu material genetic românesc în vederea conservării fibrei mioritice. ”Vom pune în programul de guvernare și politici privind rezolvarea problemei demografice, creșterea natalității. Noi nu vrem să aducem imigranți ca să ne rezolvăm probleme demografice, vrem să dezvoltăm fibra și firea românească”.

Noi credem că Livache a experimentat deja programul atunci când a decis s-o lase baltă pe Bombonica și să se acupleze ideologic cu domnișoara Cătălina Ștefănescu, o jună cu fusta proporțională cu IQ-ul, pe care a și făcut-o deputat. În acest caz nu putem vorbi de spor demografic având în vedere vârsta baronului, dar este un exemplu pe care din ce în ce mai mulți politicieni încearcă să-l urmeze. De exemplu Călin Anton Popescu Vasilică Georgică Tăriceanu este deja la 6-a nevastă. Desigur, nici în cazul lui Tăriceanu nu s-a consemnat vreo contribuție la sporul demografic dar asta nu înseamnă că nu am putea avea surprize. Căci atât Tăriceanu cât și Dragnea au mulți prieteni care ar putea rezolva problema în locul lor. Merită amintiți de asemenea Valerică Zgonea, aflat în plin proces de creație, sau Petrică Roman, alt boșorog care se chinuie să pună în practică programul de guvernare al PSD în materie demografică. Iar dacă politicienilor din panoplia marilor fuckeri ai neamului nu le va ieși figura putem spera ca o muscă binevoitoare să facă munca de care ei nu sunt în stare și să care materialul genetic la țintă în vederea creșterii demografice a României.

Și pentru că nu credem că pe Livache îl duce bila să scrie un program de guvernare ne permitem să-i sugerăm câteva măsuri ce ar trebui luate pentru înmulțirea accentuată a neamului:

-Accizarea prezervativelor din motive evidente

– Deduceri fiscale pentru cetățenii care declară că vor să producă minim 1 plod pe sezon.

– Încurajarea actelor sexuale la locul de muncă, măsură implementată deja în instituțiile bugetare.

– Subvenționarea băuturilor alcoolice care să permită geto-dacilor să bea destul și să nu li se mai pară nevestele așa urâte.

-Stabilirea unei indemnizații de 1000 de euro pentru fiecare femeie gravidă. Să se simtă toate corporatiste măcar 9 luni.

– Stabilirea unui salariu de merit pentru bărbații dispuși să implice voluntar în proiect și să-i ajute pe alde Dragnea, Tăriceanu, Petre Roman sau Zgonea care nu mai pot să-și aducă contribuția la program.

Propunem ca responsabilă cu implementarea programului să fie doamna Bitchall, parcă așa o cheamă, iar consultanța tehnică să fie asigurată de doamna Firea, care a reușit să-l bage pe Pandele în program la o vârstă respectabilă. În cazul doamnei Firea credem totuși că s-ar impune niște restricții având în vedere că odraslele domniei sale au probleme grave cu BAC-ul iar de tâmpiți chiar nu ducem lipsă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare