HomePoliticElena Udrea, un nou sport extrem: ar putea zbura...

Elena Udrea, un nou sport extrem: ar putea zbura cu un avion Malaysia Airlines!

Intrată, în ultima vreme, într-un nedorit con de umbră, deşi este lidera „celui mai important partid de opoziţie din România”, Elena Udrea ar putea ieşi din el doar săvârşind un nou gest curajos, aşa cum ne-a obişnuit. După ce a gătit cozonaci pe tocuri cui, riscând să alunece de pe ele şi să se accidenteze grav, la cap, după ce a sărit cu paraşuta, riscând să nu se deschidă, în fine, după ce a năşit mai mulţi bebeluşi, riscând ca tăticul unuia dintre ei să aibă cameră video la cravată, ca Bercea, superba politiciană ar trebui să uimească din nou prin ambiţia şi temeritatea ei.

Şi ce mijloc mai bun de a o face decât să se urce, frumuşel, într-un avion al companiei Malaysia Airlines şi să zboare cu el? Într-o perioadă când turiştii din toată lumea fug de compania asta ca dracul de tămâie, e clar că singura de pe planetă capabilă să zboare fără teamă cu un MH malaysian este Elena Udrea.

De altfel, şi echipajul avionului ar trebui să fie conştient că simpla prezenţă a Doamnei la bord e garanţia că nimic rău nu se poate întâmpla: de dispărut, avionul nu poate să dispară, ca MH-777, din simplul motiv că Elena Udrea n-ar suporta să stea mai mult de trei zile fără să apară pe undeva pe la televizor; de explodat, iarăşi nu poate să explodeze, ca MH-17, fiindcă nu s-a născut încă separatistul (vezi Papahagi, Baconschi, etc), care s-o poată doborî pe Ea.

Chiar şi în situaţia absurdă în care ar zbura pe deasupra Ucrainei şi avionul ar fi doborât de terorişti ruşi beţi şi abrutizaţi, Elenei Udrea nu i se va clinti un fir de păr din breton. După cum a demonstrat, ea ştie să aterizeze la punct fix cu paraşuta şi, în cazul în care se va întâlni cu separatiştii, tot nu va păţi nimic, ba n-ar fi de mirare s-o propună şi ăia candidată la preşedinţie. Păi cine se pricepe mai bine ca Elena Udrea să gestioneze situaţii de criză cu oameni băuţi?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare