HomePoliticFiindcă nu are banii lui Ponta şi Iohannis, Udrea...

Fiindcă nu are banii lui Ponta şi Iohannis, Udrea le-a dat mitingiştilor PMP pantofi şi genţi!

Mitingurile de lansare ale principalilor candidaţi la preşedinţie s-au lăsat cu scandal: şoşonarii lui Ponta au primit câte o sută de lei ca să dea din palme pe National Arena. Trepăduşii lui Iohannis au luat şi ei bani, dar nu toţi, ci doar cei cu condiţie fizică bună, capabili să alerge după maşina din care se împărţeau bancnote.

Pentru că e săracă lipită şi n-are nici după ce bea Dom Perignon, Elena Udrea nu a oferit participanţilor la mitingul PMP bani. În schimb, fiind totuşi o damă generoasă, s-a gândit să nu lase nerăsplătit efortul aplaudacilor de a ieşi din casă sâmbată, pentru a-i răcni numele. Aşa că, potrivit unor apropiaţi ai săi, distinsa doamnă ar fi scos din şifonier o micuţă parte din colecţia personală de genţi şi pantofi, oferindu-le mitingiştilor PMP.

„Doamna Elena Udrea, a precizat un membru al echipei sale, nu are banii lui Ponta şi Iohannis, fiindcă nu s-a îmbogăţit din funcţia de ministru, a preferat să facă săli de sport în cătune şi piscine olimpice în sate unde plouă rar, să aibă oamenii de unde adăpa vacile. Acum, pentru că i-a fost milă de atâţia oameni care şi-au rupt pantofii în marş prin Bucureşti, s-a gândit să le ofere ce-are ea mai scump pe lume: pantofii şi poşetele ei. Bărbaţilor o să le fie greu la început, până se obişnuiesc cu tocurile, dar pe urmă o să se simtă confortabil şi o să se poată lăuda şi prin bloc. Păi ce vecin mai are pantofi Louboutin? Iar genţile sunt bune, la nevoie, acum, în campanie. N-o să aibă românii bani să bage în ele, dar uleiul de la Ponta şi zahărul de la Iohannis, unde le-ar fi băgat, dacă nu exista doamna Udrea?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare