HomePoliticGlume cu premeditare despre europarlamentare

Glume cu premeditare despre europarlamentare

Alegerile europarlamentare sunt un fel de Divizia Județeană la fotbal: jucători obscuri, suporteri puțini și plictisiți, audiență mai slabă ca a TVR-ului în prime-time. Campania electorală e la fel de tensionată ca un derby între FC Spic de Grâu și FC Viitorul Jilava (nu fac nicio aluzie). Candidații stau mai mult pe la vestiare, nu mai ies pe stradă să pupe plozi mucoși, fiindcă riscă să-şi ia bătaie, aşa că se mulţumesc să râdă de noi de pe afişe. Noi, pe de altă parte, râdem de ei aici, la fel cum am face mișto de jucătorii cu burtă din Județeană. Deci, ia de citește și te hlizește!

 

– PNL vrea să trimită în Parlamentul European un bărbat adevărat, așa că a trecut-o pe listă pe Norica Nicolai.

– Cum se numește candidatul care are îndoieli când vine vorba să dea mită electorală în euro? Eurosceptic.

– Europarlamentarii occidentali regretă faptul că Gigi Becali nu va candida pentru un nou mandat. „Era singurul politician autentic. Când făceam fotografii oficiale de grup, domnul Becali era singurul care spunea «cheese» cu gura plină de brânză“, a declarat, vizibil abătut, un europarlamentar britanic.

– Elena Udrea s-a pozat pe afișul electoral în ipostaza care a făcut-o celebră în politică: ea umblând în blugi.

– PDL a pus deja în aplicare promisiunea din sloganul electoral „Europa în fiecare casă“ și a împărțit alegătorilor casete audio cu trupa Europe şi tenişi chinezeşti din complexul „Europa“.

– Victor Ponta nu s-a abținut și și-a făcut un selfie și pe afișele electorale PSD.

– Vasile Blaga a recunoscut că sloganul electoral „Europa în fiecare casă“ i-a fost inspirat de Boc, care a tăiat salariile, astfel că milioane de români au zis încă de atunci „euro, pa, din fiecare casă“.

– Sloganul electoral al Mişcării Populare, „Ridicăm România“, a fost, se pare, inspirat de DNA.

– Spitalul de psihiatrie Obregia a declarat că va sprijini activ campania „Schimbă-i cu Forţa“, acţionând mai ales în cazul candidaţilor periculoşi.

– Pentru că nu i s-a găsit un port popular pe măsura lui, Vadim va apărea în afişe cu o superbă cămaşă de forţă cu motive olteneşti.

– Mircea Diaconu a strâns 100.000 de semnături și a ajuns să candideze la Europarlamentare după ce a pus în aplicare celebra replică din filmul Filantropica: „Mâna întinsă care nu spune prostii la Antena 3 nu primește semnătură“.

– Corina Crețu promite că dacă ajunge europarlamentar va lupta pentru munca la negru.

– Singurii cetăţeni care au acceptat să pozeze în afişele electorale cu „Mândri că suntem români“ au fost un grup de romi trimişi acasă din Franţa. Totuşi, ei n-au apărut pe afişe fiindcă responsabilii de campanie ai PSD şi-au dat seama că ar consuma prea mult tuş negru.

– Posibilitatea ca Maria Grapini să ajungă în Parlamentului European i-a înspăimântat pe translatorii PE. „Vom fi nevoiți să ne setăm homepage-ul pe Google Translate. Știm, programul traduce foarte prost, dar e singurul care o înțelege pe Grapini“, au spus mai mulți traducători europeni.

– Fostul ministru al Educaţiei, Cati Andronescu, a promis că, dacă va fi aleasă în Parlamentul European, va înfiinţa universităţi particulare – Yale&Lacăte, Cambridge&Şeptică şi Sorbona&Gomora -, la care să poată intra, cu taxă, şi liceenii fără bac din România.

– Dan Diaconescu a promis tuturor turiştilor occidentali aflaţi în România că dacă ajunge europarlamentar le dă 20.000 de euro dacă se mai întorc în ţara lor vii.

– Oficialii Parlamentului European sunt încântați de candidatura lui Dan Diaconescu. „Suntem total împotriva discriminării rasiale. Din acest motiv, veți găsi în PE o mulțime de persoane de culoare – negri, galbeni… Sperăm din tot sufletul că domnul Dan Diaconescu va câștiga alegerile, astfel vom avea și-o persoană de culoare vineție în PE“.

– EBA nu a mai candidat la un nou mandat după ce a fost atenţionată că deja candidează Maria Grapini şi, dacă ar fi ieşit amândouă europarlamentare, emisiile de prostie din sala de plen ar fi depăşit normele de poluare Euro 5.

– Candidatul UDMR Sogor Csaba, cel care a declarat că vrea să-i facă pe români să se simtă în minoritate, a fost invitat la un bar gay ai cărui clienţi au apreciat foarte mult declaraţiile sale: „Şi noi suntem o minoritate şi suntem siguri că ne vom simţi bine împreună cu domnul Sogor“.

– Liberalii consideră că sloganul cu „EuroCampionii“ li se potriveşte de minune, mai ales că acum, după ce au ieşit de la guvernare, au rămas cu toţii cam pioni.

– Candidaţii Mişcării Populare apar, în afişele electorale, îmbrăcaţi în blugi de la Băsescu. Se pare că preşedintele mai avea pe stoc vreo două baxuri, pe care nu reuşise să le vândă când era căpitan de vas.

– Comisarii europeni sunt nevoiți să-l primească pe Nașul Radu Moraru în PE. „Ne-a făcut o ofertă pe care n-am putut-o refuza“, au spus ei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare