Guvernatorul, într-o discuție cu un bărbat în uniformă

de Academia Cațavencu , 10 martie 2017
Guvernatorul, într-o discuție cu un bărbat în uniformă

Că „Manole“ nu a fost în pericol, din ʹ90 până azi, să cadă de pe mănăstirea Secu’ în care și-a îngropat turnătoriile nu e neapărat din cauza faptului că „sistemul“ l-a protejat (deși și ăsta e un fapt), cât pentru că Mugurel și-a asigurat spatele mai bine de două decade și jumătate.

Prin, desigur, stipendii generoase dirijate măiastru și către diverși politicieni, și către presă, și către niște securiști încă relevanți.

Ceea ce, de altfel, se poate vedea cu ochiul liber de către oricine analizează părerile lipsă exprimate public de către stâlpi ai societății după deconspirarea sursei „Manole“.

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  30 martie 2017 5:02

  DE PASTE 2017 , PENTRU MINE ESTE O ZI A NEFERICIRII , CA DATORITA SARACIEI , NU POATE FI SI FERICIRE DE PASTE . DOAR DACA SE PUN OUALE SUB CLOSCA IAR APOI SA ZICA CINEVA , CA UN PUI A iNVIAT , DAR CEI DECEDATI CE SUNT PARINTI SI SUNT LA CIMITIRE PRIN BUCURESTI , SI NU AU INVIAT , ATUNCI CAND OR SA INVIEZE ? POATE IN ALTA GALAXIE PESTE VRE-O ZECE MILIARDE DE ANI LUMINA CA PE TERRA IN NICI UN CAZ , CA CEI DECEDATI NU V-OR MAI INVIA VREODATA , CUM SE SPUNE MEREU IN POVESTI , DE ADORMIT COPIII !

  raspunde comentariului
 • amic AC

  23 martie 2017 12:09

  ca in bancul ala amandoi in civil !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  21 martie 2017 0:43

  AM AUZIT CA DE ZIUA FERICIRII IN ANUL 2017 , DOMNUL DAVID ROKEFELLER A MURIT ! CU ALTE CUVINTE , FERICIREA ESTE CA UN SRL-UL , ADICA FERICIRE DE SOCIERATE CU RAS LIMITAT ! N-AM STIUT CA IN ANUL 2017 , PE 20 MARTIE ESTE ZIUA FERICIRII 1 DACA NU MI-A SPUS NIMENI CA ESTE ZIUA FERICIRII ? AM AFLAT ABIA SEARA TARZIUA , CU O ORA INNAINTE DE MIEZUL NOPTII CA A FOST ZIUA FERICIRII , M-AM APUCAT DE TREABA GOSPODAREASCA IN CASA INCEPAND CU ORELE 7 DE DIMINEATZA SI AM TERMINAT TREBURILE CASNICE ABIA PE LA ORELE 22 , CA NU AM STIUT CA ESTE ZIUA FERICIRII !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  13 martie 2017 22:23

  DUPA PAREREA MEA , A FI MAI CATOLIC DECAT PAPA , INSEAMNA A POSTA PE INTERNET , POZE DIN TINERETZE , CU MAMA ! POATE DE LA VARSTA MEA , DE 2 ANI DE ZILE SAU DE LA O ALTA VARSTA ! DAR CEL MAI MULT ESTE DE A PRETUI PE PARINTII , CE NU MAI SUNT IN VIATA , SI DE A PUBLICA INTR-O CARTE , POZE CU PARINTII , SAU PE INTERNET ! ASTA ESTE DUPA PAREREA MEA , SENSUL CUVANTULUI , DE A FI MAI CATOLIC DECAT PAPA ! CA VECINI ASA DE BUNI AM OBSERVAT CA SUNT , CA INTREABA , CAND VINZI CASA ? CA SA CUMPERE PROBABIL EI CASA , CA SA MAI AIBE INCA O CASA ! CE VECINI PRIETENOSI SUNT ! DE-TI VINE SA-I OCOLOSESTI , CA SUNT OAMENI FALSI ! NUMAI DUPA INTERES ! DE A ACAPARA CASE ! IAR DUPA CE UN OM SE DUCE PE CEALALTA LUME , VECINII SAU STRAINII CEI CE SUNT BUNI , LA PROPRIUL SUFLET , ARUNCA TOT LA GUNOI ! SERTARE CU FOTOGRAFII , CE FOTOGRAFII CE NU SUNT ALE LOR , MOBILA , CE NU ESTE A LOR , SI SE MULTUMESC , CA AU O NOUA CASA ! DUPA ACEEA RENOVEAZA CASA , SE MUTA IN CASA , DUPA ACEEA LA BATRANETE EI SE DUC PE ALTA LUME , ALTI OAMENI STRAINI LE ARUNCA FOTOGRAFIILE LOR DIN TINERETE , MOBILA LOR , IAR IN LOCUL LOR , SE MUTA ALTI OAMENI STRAINI , IAR FOTOGRAFIILE DIN TINERETE V-OR FI ARUNCATE IN ACEST FEL , LA GUNOI , DIN GENERATIE IN GENERATIE , PRECUM O COLOANA FARA SFARSIT AL LUI CONSTANTIN BRANCUSI . IAR CONSTANTIN BRANCUSI , BINE A ZIS CAND NU MAI SUNTEM COPII , AM MURIT DEMULT ! CA DACA NOI NU PUBLICAM INTR-O CARTE , SAU PE INTERNET FOTOGRAFII DIN TIMPUL TINERETII NOASTRE DIN COPILARIE , CARE POATE NU SUNT GROZAVE , NU AU ETICHETA DE OAMENI MARI IMPORTANTI , DAR FOTOGRAFIILE DIN TINERETE , DIN COPILARIA FIECARUI OM SUNT IMPORTANTE PENTRU ISTORIA LUMII , CA APRECIEREA NOASTRA CA OAMENI ! SI ASTA TREBUIE SA O FACEM NOI CAT MAI DEVREME CAT NOI SUNTEM IN VIATZA , SA PUBLICAM NOI PE INTERNET SAU INTR-O CARTE FOTOGRAFIILE NOASTRE DIN TINERETZE , SAU DIN TINERETEA PARINTILOR NOSTRII , CA DACA NU PUBLICAM NOI , NICI UN STRAIN NU O SA PUBLICE FOTOGRAFIILE NOASTRE SAU ALE PARINTILOR NOSTRII , CA PE NICI UN STRAIN NU-L INTERESEAZA DE ISTORIA VIETII NOASTRE SAU A PARINTILOR NOSTRII IN IMAGINI , IN FOTOGRAFII , PE ORICE PERSOANA STRAINA IL INTERESEAZA DOAR CASA ALTORA , CE NU MAI SUNT IN VIATZA ! CAM ACESTIA SUNT OAMENII NOSTRII DIN BUCURESTI . FARA PAPA ! SAU FARA MAMAN !

  raspunde comentariului
 • nic

  12 martie 2017 5:59

  Pai cum credeati ca a rezistata manole atatia ani, in orice tara democratica sefii bancilor se schimba dupa fiecare alegeri, la noi, manole e vesnic, acum macar stim de ce!!! Are manole spate "tare", dracnea e unul dintre multii sustinatori... Deh, corb la corb nu-si scoate ochii!!!

  raspunde comentariului
 • LUIGI

  10 martie 2017 20:39

  SI ACUM, DUPA CE DRAGNEA A DUBLAT-TRIPLAT PENSIILE SI SALARIILE, GUVERNATORUL BNR SE VA ENERVA CA A FOST FACUT INFORMATOR AL SECURITATII, VA DA DRUMUL LEULUI SI SE VA FACE PAINEA 5- 6 LEI DE LA 2 LEI CAT E ACUM. Ca sa fie un echilibru in toate...Doamne miluieste...

  raspunde comentariului
+