HomePoliticIoan Rus și-a preschimbat licuriciul

Ioan Rus și-a preschimbat licuriciul

RMB Inter Auto este cunoscută a fi firma la care se patronează Ioan Rus, ministru cam în toate guvernările PSD. Până zilele acestea, toată lumea știa că o foarte bună colaborarea a lui Ioan Rus cu Ion Țiriac făcea din această firmă cel mai mare dealer de mașini nemțești (beemveuri, audiuri și merțane).

Decât că zilele acestea, răsfoind noi site-ul RMB Inter Auto, am aflat că, fie mașina cât de rea, tot s-o vinzi mai bine-ai vrea. Așa că îi înțelegem pe cei de la Emerson care tocmai ce au semnat un parteneriat cu RMB Inter Auto să se doteze cu niște mașini… Ford. Adică nițel cam americane. Adică cu Ioan Rus, care până să fie ministrul împărțitor de microbuze școlare (care o fi fiind marca?), este amicul de EADS al nemților. Asta în secundar, că acum, în principal, este ministrul asfaltator al Marilor Proiecte Lăsate Baltă de Dan Șova.

Ca bonus la schimbarea de licurici, firma Emerson, care aliniază aproape 3.000 de angajați, să poată face să sune țeava de eșapament, să priceapă tot amploiatul cam care-i trendul la cumpărături, toți directorii au primit mașini Ford de serviciu.

Recapitulare: o firmă de-a lui Ioan Rus, cunoscută drept dealer Mercedes, vinde de ceva vreme și mașini americane. Că se pot vinde și numai la 10.000 de euro. Până aici nimic deosebit – este liber ca la piață după cerere și ofertă. Mai deranjant, nu neobișnuit, este faptul că singura firmă de la care se înghesuie să cumpere Emerson este tocmai firma unui ministru socialist multilateral devotat.

Valorilor socialiste ale economiei de piață, firește. Atât de devotat, încât, să nu fie acuzat de pactizare cu Johannis, nu mai vinde o vreme mașini nemțești.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare