HomePoliticGuvernIohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Iohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Se știa că președintele Klaus Iohannis este un exemplu de urmat pentru toți cei din PNL și de cei care le plimbă mapele, dar se pare că s-a născut o reală competiție în a-l imita pe șeful de la Cotroceni.

După ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se pare că mai mulți membrii ai Guvernului Ludovic Orban vor să imite stilul oratoric al președintelui Klaus Iohannis.

Un alt Marcel din Guvernul PNL, de această dată de la Ministerul Fondurilor Europene, a adoptat citirea silabisită, dusă la perfecțiune de șeful Internelor, în prezentarea, în show de noapte, precum Dan Capatos, a ordonanțelor militare de pe timp de pandemie coronavirus.

Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pare să amenințe supremația lui Marcel Vela în a silabisi și sacada discursul public.

Cu siguranță președintele Klaus Iohannis are motive de mândrie, văzând că membrii “Guvernului Meu” fac tot posibilul pentru a-i călca pe urme.

Nu este exclus ca șeful statului să îi și mediteze pe Marceii din Guvern, ca aceștia să-i poată aduce “pas cu pas” a șaptea sau a opta casă.

Marcel Boloș a mers chiar mai departe pentru a încerca să-l sensibilizeze pe președintele Klaus Iohannis.

Fiind conștient de dezamăgirea pe care șeful statului o trăiește în aceste clipe de pandemie COVID-19, pe lângă amânarea concediilor mult iubite, trezindu-se și șanse reduse de a petrece Paștele catolic alături de Mama Merkel, după închiderea granițelor cu Germania – ministrul Fondurilor Europene i-a amintit lui Klaus Iohannis că poate avea propriul său cancelar, chiar în București.

Din acest motiv, Marcel Boloș l-a numit pe șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă, în funcția de cancelar.

Presa manipulatoare a prezentat, după cum era și de așteptat, că ministrul Fondurilor Europene a comis o gafă, însă acest lucru este doar fake news și ar trebui sancționat conform ordonanțelor militare.

Populația trebuie să asculte doar sursele oficiale și să înțeleagă că, pentru conducerea liberală, Ionel Dancă este cancelarul României și de ce nu ar fi, cât timp menestrelul de campanie a ajuns cel puțin de trei ori premier.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare