HomePoliticGuvernIohannis a ajuns să vadă Apocalipsa după Florin Cîțu

Iohannis a ajuns să vadă Apocalipsa după Florin Cîțu

România este aproape de a trece la următorul nivel.

Țara noastră este aproape să părăsească acest univers și să treacă într-o nouă dimensiune.

România ar putea să fie trasă într-o gaură neagră uriașă, rezultată din unirea tuturor celor descoperite de ministrul demis al Finanțelor Publice, Vasile Florin Cîțu, în buget.

Florin Cîțu nu ne va mai spune că Apocalipsa vine, deoarece, acum, ar putea să fie chiar aici.

“Academia Cațavencu” a aflat ce l-a determinat pe președintele Klaus Iohannis să-l aleagă pe Florin Cîțu drept propunerea sa pentru funcția de premier.

Cîțu ar avea șanse foarte mari să atragă România într-una dintre găurile sale negre descoperite, unde, pe lângă economie, și timpul stă în loc, exact ca în timpul discursurilor șefului statului.

Președintele Klaus Iohannis a reușit să depășească dilema care îi deranja somnul și concediile, de o bună perioadă.

Klaus Iohannis nu știa să aleagă între Ludovic al II-lea și Ludovic al III-lea și a mai și fost lovit peste degete de ciocanul Curții Constituționale a României.

Dar, în urma consultărilor cu reprezentanții partidelor parlamentare, a reușit să aleagă un Ludovic Orban sub acoperire.

Reprezentanții partidelor parlamentare sunt îngrijorați de starea lor de sănătate, mai ales în contextul amenințării coronavirus, și se plâng că nu au mai avut timp să își facă analizele.

Liderii partidelor politice parlamentare se consultă mai mult cu președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării de premieri, decât îi consultă medicii de familie.

La ultimele consultări, în urma cărora, de sub pupitrul de la Administrația prezidențială a ieșit un Cîțu, șefului statului se pare că i-a stat un C(i)olacu în gât.

Chiar mai mult decât Ludovic al III-lea Orban, de nominalizarea lui Florin Cîțu a fost dezamăgit Dacian Cioloș, un alt fost favorit al președintelui Klaus Iohannis care ar fi vrut să mai fie o dată alintat “premierul meu”.

Dar, în acest mod, și președintele Partidului Național Liberal și liderul PLUS au ajuns să fie trași în gaura neagră a lui Florin Cîțu.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare