HomePoliticIohannis îşi alege destinaţiile pentru încă 5 ani de...

Iohannis îşi alege destinaţiile pentru încă 5 ani de vacanţă

Candidatul Partidului Naţional Liberal la alegerile prezidenţiale, marele victorios al primului tur, şeful statului, Klaus Iohannis, este îngândurat.

Preşedintele trebuie să îşi facă planuri pentru încă cinci ani de vacanţă şi nu este uşor nici măcar pentru cineva cu experienţa sa să găseşti atâtea destinaţii de călătorie. Extenuat după o campanie electorală în care a trebuit să facă şi pe premierul, Klaus Iohannis crede că merită un bun concediu de cinci ani.

Şi candidatul Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, s-ar putea gândi la vacanţă, fiind foarte aproape de o excursie în afara formaţiunii politice, în cazul unei înfrângeri cu călătorul Klaus Iohannis.

Primul care poate pleca în vacanţă este însă candidatul USR – PLUS, Dan Barna, care nu mai este nevoit să aştepte două săptămâni pentru a vedea unde îşi ia bilet.

O excursie l-ar putea aştepta şi pe partenerul lui Barna, Dacian Cioloş. Premierul autoproclamat ar putea să-l aibe ca destinaţie, din nou, pe Klaus Iohannis, dacă şeful statului va mai obţine un mandat de cinci ani de vacanţe. Dar, spre deosebire de excursia electorală, în noua călătorie, Cioloş nu îl va mai însoţi pe Dan Barna.

În cazul în care nu au transport asigurat, toţi politicienii dornici de drumeţii ar putea să apeleze la serviciile primarului de Voluntari, marinarul Pandele. Acesta asigură croaziere Ilfov – Bucureşti pentru toţi activiştii de partid, evident cu microbuzele pentru transportul elevilor.

De o mare bucurie ar putea avea parte şi premierul Ludovic Orban, care, în două săptămâni, ar putea fi lăsat de Klaus Iohannis să-şi ţină singur şedinţele la Palatul Victoria. Cel mai probabil, Orban aşteaptă cu şi mai mare nerăbdare cei cinci ani de vacanţă pe care şi ia planificat Klaus Iohannis.

Totul pare aranjat. Un singur hop mai are de depăşit actualul şef al statului. Doar excursioniştii de Teleorman mai pot sta între el şi vacanţa de cinci ani mult visată.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare