HomePoliticIohannis și Orban, reținuți pentru cerșetorie de voturi, în...

Iohannis și Orban, reținuți pentru cerșetorie de voturi, în Piața Universității

Un ofițer de la Poliția Capitalei va fi judecat de comisia de disciplină a instituției, după ce a vrut să-l rețină pe președintele Klaus Iohannis, în urma incidentului în care l-a confundat pe acesta cu un cerșător din Piața Universității.

Milițică Costescu, ofițer în cadrul Poliției Capitalei, i-a cerut președintelui Iohannis să se legitimeze și a vrut să-l conducă la cea mai apropiată secție, când l-a surprins pe șeful statului practicând cerșetoria în centrul Bucureștiului, în Piața Universității. Klaus Iohannis cerșea câte o semnătură pentru candidatura sa, din partea Partidului Național Liberal (PNL), la alegerile prezidențiale din toamnă.

Mai mult, angajatul Poliției Capitalei a vrut să-l rețină și pe liderul PNL Ludovic Orban, care primea bani de la trecătorii din Piața Universității, în timp ce cânta la chitară, acompaniindu-l pe Klaus Iohannis. Orban primea câte un leu pentru fiecare dedicație, o sumă consistentă, având în vedere că de un an de zile, Iohannis l-a pus să cânte gratis pentru el, în campanie.

“Mi se pare o nedreptate. O să organizez un protest. Sunt o victimă a statului. Eu am vrut doar să-mi fac datoria, la fel cum am legitimat toate fetele pe care le-am suspectat că practicau prostituția în Piața Universității. #Rezist”, a declarat Milițică Costescu, în fața jurnaliștilor, după ce incidentul a devenit public.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare