HomePoliticJurnalul lui Victor Ponta

Jurnalul lui Victor Ponta

14:30 Alo! Bună dimineaţa. Casa Antonescu? Scuzaţi-mă că vă deranjez în zorii zilei, Crin este cumva acasă? A, doarme? Ce clişeu băsist! Îi spuneţi, vă rog, că-l caută Victor şi că e imperativ necesar să se scoale cel târziu până la ora 23:00 dacă vrea să voteze pentru rămânerea lui la Cotroceni? Vă mulţumesc.

15:00 Offf, dragă jurnalule, nici nu ştii cât sunt de ostenit. În ultima perioadă am avut un program infernal. Dimineaţa, gang bang cu Constituţia, şi ştii că atunci când o ai mică – sau, mă rog, n-o ai de neam prost – trebuie să munceşti mai mult. Să nu mai zic că ăştia din USL mi-au cerut să mă bag şi la Avocatul Poporului, dar am refuzat, că nu sunt gay. La prânz, apar sindicaliştii şi mă bat la cap să desfiinţez nişte iniţiale – ANI, CCR, DNA sau aşa ceva… Seara, din nou, mitinguri pe muzică de Vunk, discursuri publice în care bag faza aia cu scorpionu’ de am văzut-o eu pe Discovery. Noaptea, nici vorbă de somn – trebuie să-l sun pe Năstase şi să-i ţin de urât până adoarme. Uneori, nici măcar nu e singur, dar profită.

16:00-18:00 Vizită de lucru împreună cu Antena 3 la mai multe vile de protocol ale RA-APPS, vile la care, probabil, Băsescu a poftit în gând de nenumărate ori. Da, doamna Grecu, aveţi dreptate în tot ceea ce zbieraţi: acest scorpion (ţi-am zis, jurnalule, că-mi place faza cu scorpionu’!) de dictator care este Domnia Sa domnul Traian Băsescu se lăfăia în cugetări de lux, în timp ce ţara trăia în sărăcie.

19:30 Ce mă enervează José Manuel Barroso, acest Christian Ciocan al Comisiei Europene! Cum mă acuză el pe mine de plagiat, în condiţiile în care eu abia acum mi-am văzut pentru prima dată teza de doctorat. Trebuie să mă interesez la partenerii mei din USL cum putem să-i desfiinţăm şi lui Comisia.

21:00 Recitesc această pagină de jurnal şi-mi place atât de mult, încât o să mi-o trec în CV, la masterate.

23:00 Doamne, fă-mă şi pe mine dictator, ca să mă ia şi pe mine lumea în serios când apar în public!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare