HomePoliticLa Pitești se lansează noua Dacia PSD (Pe Salariul...

La Pitești se lansează noua Dacia PSD (Pe Salariul Dumneavoastră)

Curând, caii-putere vor înlocui căluții căruțelor din mediul rural. Şi asta graţie neţărmuritei griji faţă de bietele dobitoace (înţelege fiecare ce vrea!) pe care Partidul, în frunte cu cel mai iubit cârpaci, Victor Ponta, o manifestă. Uliţele desfundate ale satelor din România vor fi străbătute zilnic nu de mârţoage, ca până acum, ci de maşini Dacia, pe care guvernul le oferă tuturor primarilor traseişti – adică primarii care ştiu traseul.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, Dragnea ar fi intervenit deja la uzinele Dacia, pentru fabricarea unei serii de autoturisme special dedicate drumurilor rurale. Având în vedere că banii necesari vor fi luaţi de la buget, adică din taxele şi impozitele fraierilor care le mai plătesc, maşina se va numi, simbolic, Dacia PSD (Pe Salariul Dumneavoastră). Dotările sunt pe măsură.

Astfel, maşina are un portbagaj dublu, pentru transportul sacilor cu voturi furate, şi un sistem de navigaţie dirijat prin telefon. Adică dă telefon Dragnea şi, dacă primarul nu scoate 230% voturi pentru Viorel, încă din primul tur, maşina se blochează automat şi nu mai porneşte nici de-a naibii. Combina audio oferită încă din fabricaţie e setată în aşa fel încât să nu prindă decât posturi de manele, Radio-Trinitas, Radio Zu, Radio Mu şi alte onomatopee pe înţelesul pasagerilor.

De asemenea, există spaţii speciale pentru găleţi şi rafturi pentru zahăr, ulei şi alte produse pe care primarii PSD le vor distribui în campanie. Dar noutatea absolută pe care Dacia PSD o aduce pe piaţa auto e faptul că “locul mortului” nu mai e doar în dreapta şoferului, ci şi în spate, în portbagaj, pe lunetă, pe capotă şi în alte locuri unde ar mai putea fi transportaţi votanţii tradiţionali ai PSD, răposaţii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare