HomePoliticParlamentLaura Chiriac, jurnalizdă: Îi f.. pe toți mafioții din...

Laura Chiriac, jurnalizdă: Îi f.. pe toți mafioții din sector!

După ce a fost surprinsă într-un schimb de fluide cu banditul de dreapta Sergiu Diacomatu, jurnalizda de rit tăricean Laura Chiriac a dat cărțile pe față în emisiunea grofșorului transilvănean Rareș Bogdan. Femeia le-a pus gând rău tuturor mafioților, începând cu cei din Sectorul 1, pe care-i amenință cu investigații jurnalistice de tipul celei aplicate lui Diacomatu. Căci da, stimați oameni buni, ceea ce au filmat oamenii de la Cancan în parcare nu era curvăsărie ci gazetărie. Și încă una d-aia pretențioasă, de investigații!

Laura explorează gaura

Într-o filmare demnă de Hustler jurnaliștii de la publicația Cancan au surprins-o pe doamna Laura Chiriac, candidata lui Tăriceanu pentru Primăria Sectorului 1 cu limba întreagă în gura lui Sergiu Diacomatu, fost vicepreședinte ANRP. Femeie măritată, doamna Laura Chiriac este înmatriculată la oficiul de stare civilă pe numele lui Octaviu Basoc, producător de dejecții TV la Antenele lui Felix. Scena perversă a fost filmată pe 23 aprilie în jurul orei 22.00 în parcarea unui hotel de lux din București. Când credeam că scandalul s-a stins și a fost îngropat și catalogat ca amantlâc de doi lei, doamna Laura a detonat bomba. Ceea ce credeam noi că este evident, pur și simplu nu era adevărat.

Nu era curvăsărie, era gazetărie!

Două zile mai târziu, pe 27 aprilie, Laura este invitată de groful multimedia Rareș Bogdan în subproducția pompos denumită „Jocuri de putere”. I se oferă câteva minute pentru a explica preludiul sexual din parcare iar Laura nu iartă:

"Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în Sectorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din Sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat – invitația a fost lansată de domnia sa – și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație.Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă…".

"Nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare”, a explicat fosta jurnalistă.

"Nu vreau să fac niciun fel de reproș la adresa colegilor mei de la Cancan, care și-au făcut treaba foarte bine și au picat probabil întâmplător peste acest subiect. Dacă eram în locul lor, și eu îl dădeam. Dimpotrivă, vreau să-i mulțumesc reporterului care s-a dus acasă la mama soțului meu și a avut o atitudine foarte decentă. Deci jurnaliștii de la Cancan nu au făcut decât să-și facă treaba. La rândul meu, înțeleg că este foarte important să vezi cum se organizează acești oameni, să vezi ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Și, credeți-mă, e important să stai de vorbă cu toți".

Clar, nu? Femeia nu se afla acolo în scopuri imorale sau pentru a se desfăta după o zi de mâncat rahat electoral prin studiouri TV! Femeia se sacrifica pentru interesul public. Documentarea jurnalistică, în acest caz, a îmbrăcat forme obscene. Lui Diacomatu i-au fost explorate nemilos cavitatea bucală, slițul pantalonilor dar și câteva zone erogene și de corupție. Tehnica de utilizare a limbii pe care doamna Laura o posedă foarte bine după cum se poate constata studiind moaca lui Diacomatu în timpul anchetei, este atuul important utilizat corect din punct de vedere deontologic. Că doar ce armă are o jurnalistă ca Laura Chiriac în afara limbii? Sau a pixului, caz în care este utilizat materialul clientului investigat.

Dezvăluirea senzațională a doamnei Laura s-a încheiat cu o amenințare către toți mafioții din Sectorul 1. Candidata a promis că-i va investiga pe toți cu aceeași minuțiozitate și le-a spus că-i așteaptă pentru programări.

În fața unui asemenea tupeu nu poți decât să te înclini. Să susții că limba pe care i-o băgai în gură unui miliardar de mahala este investigație jurnalistică asta numai din bordelul ALDE putea veni, bordel în care Tăriceanu este matron de politicieni cu condicuță!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare