HomePoliticObrazul de artist cu cheltuială de la buget se...

Obrazul de artist cu cheltuială de la buget se ține

Când nu e ocupat să trăiască după principiul „nu lăsa pe mâine ce poți taxa încă de azi“, Guvernul Ponta mai dă câte o mână de ajutor tinerilor artiști din țară; prin ordonanțe sau contracte cu dedicație, că doar nu degeaba ziceam că sunt artiști.

Drumurile românești, o poezie

Dan Șova n-a găsit nici până acum contractul original cu Bechtel, dar într-un final cred că m-am prins de ce: băiatu’ lu’ doamna Șova a avut ochi în ultimul timp doar pentru o tânără de 23 de ani, Ibolya Edit Gyenge, pe care a numit-o noua reprezentantă a statului român în Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul CNADNR, adică acea companie de stat care se preface că ne construiește autostrăzi în timp ce noi nu o să ne prefacem de la anul că o să plătim încă o acciză la prețul benzinei. Cine este această persoană cu un nume alambicat cu rezonanță de virus și care, în urma unei ordonanțe de urgență cu dedicație, va fi remunerată pentru ședințe nu doar cu 47 de lei, ca până acum, ci cu câțiva mii de euro? Păi, conform propriilor ei declarații, această Madame Șpagany este o veritabilă tânără supradotată, cu suflet de artist (îi plac poezia și pictura) și abilități de repetent în clasa a IV-a (conform propriilor declarații ea știe să folosească un calculator, să scrie, ori să filmeze). Fără a avea însă vreo pasiune pentru drumuri, tânăra noastră artistă care de la anul va desena floricele pe planșele viitoarelor autostrăzi inexistente ale României mai are un talent pe care nu și l-a dezvăluit: a fost pe ștatele de plată ale lui Dan Voiculescu. De unde rezultă, cu certitudine, că degeaba ai doar talent, mai trebuie să ai noroc să dai de un dom’ Profesor.

Șpaga mea nu poate să stea liniștită, nicio clipă

După ce și-a dat seama că poate cânta la fel de bine și pe o partitură scrisă de PSD, Mihai Sturzu (ăla înalt de la HiQ) s-a băgat în politică și acum culege roadele: a devenit nu doar deputat al României, ci și angajat pe ștatele de plată ale TVR-ului, unde va primi, din calitatea de invitat permanent la o emisiune prezentată de colegii lui de trupă, aproape 5.000 de euro. Vedeți de ce e bine să-i cânți în strună lui Victor Ponta?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare