HomePoliticPensionarilor frauduloşi li se vor mări pensiile de boală,...

Pensionarilor frauduloşi li se vor mări pensiile de boală, pe motiv că s-au îmbolnăvit de stres

Scandalul legat de anchetarea pensionarilor care au dat şpagă la medic ca să umfle pensie la 40 de ani nu mai conteneşte. Unii ar vrea să-i vadă pe indivizi după gratii, alţii să-i absolve de orice pedeapsă, de nici nu mai ştiu bieţii pensionari sănătoşi tun, dar pensionaţi pe caz de boală, dacă să se mai sinucidă de disperare sau să mai aştepte încă o pomană.

După ce procurorii au ameninţat că anchetele vor continua, Victor Ponta a ţinut să precizeze că dimpotrivă, toţi cei acuzaţi vor fi incluşi într-o amnistie fiscală şi nu vor mai fi nevoiţi să dea banii înapoi. Mai mult decât atât, potrivit unor zvonuri de ultimă oră, guvernul are în vedere mărirea pensiilor respective, pe motiv că oamenii, şi-aşa bolnavi pe hârtie, acum s-au îmbolnăvit şi în realitate, de stres.

„Orice om mai fraudează ceva din greşeală, o pensie, un scrutin, un doctorat, acum ce-aţi vrea, să le tăiem capul? Poate că au încasat pensia pe nemeritate, dar nu-i o problemă, fiindcă oricum banii ăia i-ar fi furat baronii locali, aşa că mai bine că au ajuns la oameni. Şi oricum, chiar dacă nu erau bolnavi atunci, acum sigur s-au îmbolnăvit de stres, din cauza lui Traian Băsescu şi a procurorilor băsişti, aşa că nu doar că-şi merită pensia, dar noi, ca nişte social-democraţi autentici, le-o vom recalcula, ca să le-o dăm şi mărită. Iar ceilalţi români, ăia care urlă toată ziua pe Facebook că sunt plagiator, că sunt mincinos, că sunt ipocrit, că sunt apărătorul hoţilor, să nu se mai vaite atâta! Să stea liniştiţi, mai bine, fiindcă zece ani, cât o să fiu eu preşedinte la Cotroceni, numai mărită o să le-o dau şi lor!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare