HomePoliticPentru Crin s-au inventat ochelarii de citit în somn

Pentru Crin s-au inventat ochelarii de citit în somn

Crin Antonescu a declarat că n-a reușit să citească raportul MCV pentru că era scrisul prea mic. Cum ar spune băieții de la Voltaj, „mic mic, dar nu-i nimic”. Ce-i drept, dacă nu-i MARE, bolduit și subliniat, având fraze de genul „situația în România e atât de bună încât se impune un somn veșnic pentru a ajunge și celelalte state la nivelul ei”, n-are rost să-ți obosești vederea.

Dar ce putea să-i strice vederea lui Crin în asemenea hal încât să nu vadă cu ochii liberi ce scrie în raport? Doctorii spun că cititul mult, computerul ori privitul direct spre Soare pot dăuna irisului. Dar cum s-a rănit cealaltă floare? Cercetătorii români au descoperit că ochiul se degradează, împreună cu multe altele, dacă stă prea mult acoperit de pleoape. Tot ei au inventat și ochelarii de dormit, buni și pentru citit. Modelul pe care l-am comandat personal pentru Crin sunt cu protecție UV, dar nu-l ajută și în cazul UE și MCV.

Modelul acesta de ochelari se sprijină pe un nas mare, genul care miroase toate oportunitățile, sub care tronează o mustață din topor care se impune prin popor.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare