HomePoliticPiedone și Sava, acești Beavis și Butthead de România...

Piedone și Sava, acești Beavis și Butthead de România dați în mintea copiilor

La categoria “cât de stupizi pot fi politicienii în campanie electorală” au subscris și Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4 și arhiînjuratul cu 10 straturi de șorici confiscate de la porcii neaoși sacrificați de Crăciun, Cristian Popescu Piedone, fruntașul listei consilierilor PPU-sl (partidul Mariei Grapinata) la același sector. Astfel, cei doi fani înfocați ai seriei de lungmetraje “Tăntălăul și Gogomanul” și-au ștrangulat ultimul neuron funcțional și au decis să încheie apoteotic săptămâna prin Parcul Tineretului. Cei doi vajnici politrucieni și-au asumat riscul picării în căldarea cu ridicol, doar doar or înmuia sufletele și ștampilele alegătorilor.

Cu fețele vopsite mai ceva ca apașii din America, Sava, pictat ca Wolverine și Piedone, cap de bivol pictat ca Shrek, n-au ezitat să se înghesuie alături de copii la mașinuțele electrice sau la montagne russe. Bineînțeles că, din impresiile acestei incursiuni prin Parcul Copiilor, umflățimea sa Piedone, nu a uitat să noteze în jurnalul său delicioasa vata de zahăr obținută de fostul edil după alungarea tuturor picilor care așteptau la coadă. Tot în jurnalul de bord al călătoriei inițiatice, Lolec și Bolec de la sector au consemnat și amuzamentul care i-a cuprins subit pe bucureștenii prezenți în Orășelul Copiilor. Păi ce v-ați fi așteptat, măi nătăfleților, să facă oamenii la vederea unei cefe late cu fața înverzită, cu un “Sava” pe frunte – probabil versiunea de baltă a franțuzescului “ça va”- și un altul spoit cu albastru de metil, cu o plăcintă (“Pie”) inscripționată pe frunte?

Așadar, actualul interimar de la Primăria Capitalei, Sava și umflățimea pământului, Piedone se aliniază campaniei electorale, alături de țața Firea pesedista, vrăjitoarea cu mâini de aur care face toate măturile erecte și Marius Stan, primarul Galațiului, care împreună cu Nicolae Bacalbașa, președintele Consiliului Județean, au ieșit la o plimbare drăgăstoasă cu trotinetă pe Faleza Dunării.

Iar dacă încă nu vă este clar contextul acestei idile politice a celor două personaje găunoase și je m’en fichiste intrate în cursa pentru Primăria Sectorului 4, iată cum a sărit Răzvan Sava în apărarea sufletului său pereche:

“Este vreo hotărâre definitivă dată de instanţă că Piedone trebuie să plătească pentru anumite acţiuni? Deocamdată Cristian Popescu Piedone este un locuitor al sectorului 4, un alegător din sectorul 4, întâmplător face parte dintr-un partid care nu are candidat la primăria sectorului 4. […] Este în opţiunea dânsului să voteze cu unul dintre candidaţi, se pare că eu întrunesc toate punctele pe care dânsul le vede într-un candidat şi atunci am susţinerea dânsului.”

Eh vedeți, astea da argumente de om sănătos și integru. Deci nenea Sava are conștiința împăcată că partidul liberal din care face parte și-a făcut datoria și a cerut demisia Guvernului Ponta după tragedia din Colectiv, lucru care a închis gurile oamenilor care au protestat atunci în stradă. În plus, ce vină are el că instanța nu a emis o hotărâre definitivă care să-l trimită pe Piedone la răcoare? Atâta timp cât el e candidatul care îndeplinește toate cerințele lui Piedone, atunci restul ducă-se pe pustii. Și ce dacă, într-un moment de luciditate, Tribunalul București a respins candidatura lui Piedone la Sectorul 4? Acesta nu s-a lăsat mai prejos și a dovedit că e genul de neom care dat afară pe ușă, va intra pe geam.

În altă ordine de idei, toate sunt bune și frumoase pentru subspeciile politicii românești. Consilierii își vor recăpăta scaunele, manevrele la Sectorul 4 vor fi făcute tot de un criminal care și-a umflat burta pe bani publici, iar Răzvan Sava, va ocupa și el un loc de cinste la masa cu ciolane a bugetului de stat. Și nu sunt prea mari dubii că electoratul din sector va vota masiv cu liberalul Sava, acum că acesta are și susținerea lui Shrek de România, fiindcă aceiași alegători ar fi pus ștampila fără nicio ezitare și pe Piedone. Noroc pentru politicienii noștri că românul are memoria scurtă, căci de la incidentul Colectiv, care a fost facilitat tot de incompetența și indolența crasă a autorităților, au trecut deja 6 luni. Prin urmare, chiar dacă bucureștenii se hlizesc prin parcuri și-și râd în barbă la vederea a doi Beavis și Butthead cu fețele pictate, aceștia purced apoi la urne și le aplică câte un “VOTAT”, dacă știu că ei sau copiii lor se vor îndulci cu o vată de zahăr pe băț moca.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare