HomePoliticSă râdem cu Președintele-Bufon

Să râdem cu Președintele-Bufon

După ce scăpăm de președintele-jucător, să-l primim cu aplauze  pe președintele-bufon, Crin „Paiață” Antonescu, venit special de la Circul de Stat Degeaba pentru a-i face pe toți românii să râdă. Și da, Crin Antonescu este un președinte potrivit pentru România, fiind reprezentarea perfectă a societății actuale. La vremurile potrivite am avut președinte-revoluționar, apoi președinte-ca să fie, de ceva ani ne tot dăm în bărci, dar mereu am omis o calitate mare a poporului român: autoironia, pofta de a râde de el. Și cine te poate amuza mai bine decât un bufon, o paiață, o caricatură?

Până și Crin s-a plictisit de glumele pe seama lui, alea cu dormitul, așa că primul lucru pe care l-a făcut acum o săptămână, dimineața la 14, a fost să dea pe gât câteva vitamine, energizante și suplimente cu ginko biloba, iar de atunci nu mai stă locului. Sare pe holurile Parlamentului și roagă pe toată lumea să-l tragă de deget. A început să se îmbrace caraghios și merge la conferințe pus pe șotii: le face nod la cabluri jurnaliștilor, vorbește stând în cap și împarte doctorate tuturor.

Și de ceva timp a început să-și îmbunătățească show-ul. Discursurile au devenit adevărate spectacole de stand-up comedy, fiind foarte evident că Antonescu are la degetul mic arta teatrală care te lasă mască.

Așa că, stimați iubitori de clovnerii, din 29 iulie să vă înghesuiți la urne pentru a vă abona la un lung spectacol. O să râdem așa mult, încât o să ne smulgem părul din cap de extaz.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare