HomePoliticSenzațional: Într-o viață anterioară, Iohannis a avut șase case...

Senzațional: Într-o viață anterioară, Iohannis a avut șase case la Ierusalim și îl chema Caiafa!

Vizita efectuată de cuplul prezidențial în Israel a reprezentat, orice ar spune cârcotașii, un succes colosal al democrației românești – spuneți sincer, când ați mai văzut ca evreii să se bată pe burtă cu un arian de la mama lui?  Președintele Iohannis a fost atât de încântat de rezultatele întâlnirilor bilaterale cu gazdele încât a decis să-și mai prelungească vizita cu o zi, că oricum era plătită de la buget și era chiar păcat să nu profite. Oricum, după cât a vorbit, dar, mai ales, după cât a dat din mâini în ultimele zile, încercând să dialogheze cu demnitarii israelieni, Iohannis a obosit foarte mult, la fel de și Prima Doamnă, căci să știți că nu-i ușor să-ți freci genunchii de Zidul Plângerii.

De altfel, Iohannis cochetează de multă vreme cu ideea ”turismului prezidențial” și n-ar fi exclus ca următoarele sale vizite externe să se desfășoare în țări bananiere din care România nu poate importa decât cel mult nisip și scoici, dar care au un potențial turistic extraordinar, ca Belize, Fiji sau Seychelles. De altfel, chiar președintele a recunoscut că ”în viața noastră anterioară ne-am dorit mult să vizităm Israelul”. Evident, în acea viață anterioară președintele era doar un biet primar de Sibiu și cu câți bani putea să sugă de la bugetul local ajungea, cel mult, la Ruse sau la Szeged, în vreme ce acum, când e ditamai președintele, își permite să toace banii a 19 milioane de fraieri și să vadă tot ce-a dorit inimioara lui teutonă.

Anunțul făcut de președinte, cu privire la viața anterioară, i-a determinat însă pe numeroși clarvăzători în iaurt și cititori în fum de la România TV (foști la OTV) să cerceteze mai bine trecutul prezidențial. Rezultatele au fost uluitoare și vi le prezentăm în exclusivitate. Astfel, celebrul clarvăzător Ninel Pontoarcă a văzut clar, la o ieșire în câmpul astral, că Iohannis a mai fost într-o viață anterioară la Ierusalim și s-a ales cu capul spart de un puștiulică mic și obraznic pe nume David, în timp ce renumita Mama Fluturica, adevărata fiică a Mamei Omida, a descoperit că el a mai trăit odată tot acolo: ”Mi s-a arătat în cutia cu iaurt 0,5% dietetic că domnul președinte a fost mare om și în altă viață. Avea, pe atunci, șase case la Ierusalim și îl chema Caiafa. El ar fi vrut să cumpere și Templul, dar nu s-a înțeles la preț cu proprietarii. Pe doamna Carmen n-am văzut-o în altă viață, dar, judecând după ce genunchi solizi are, n-ar fi putut să fie decât centurion roman, ceva”, a precizat magiciana.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare