HomePoliticSENZAŢIONAL: Crin îşi lasă chelie ca să-i inducă în...

SENZAŢIONAL: Crin îşi lasă chelie ca să-i inducă în eroare pe Merkel şi Barroso!

Zgâlţâit de colegi să se trezească, întrucât are toate şansele să devină preşedinte cu vreo şapte luni mai devreme decât îşi propusese, Crin Antonescu a bâiguit ceva ininteligibil şi a plecat, ca un somnambul, spre Băneasa. Odată ajuns acolo, a fost mai întâi bine spălat pe ochi, înainte de a intra la machiaj şi în platoul de emisie, după care Gâdea şi-a luat limba aia de duminică şi a început să-l tămâieze ca pe un fost viitor preşedinte ce se afla. Din buncărul de la Corbeanca, Dan Voiculescu a privit atent emisiunea şi la final a sunat la Antene şi a decretat: „Ăsta nu-i bun de preşedinte! Îi lipseşte ceva!”.

Speriaţi de brusca schimbare de sentimente a patronului, ciuvicii au tremurat de spaimă şi s-au întrebat de ce naiba au mai fost nevoiţi să facă atâta lucru mecanic pupându-l în fund pe Antonescu ani de zile, când, uite, acuma mogulul îl schimbă ca pe şosete sau, mă rog, ca pe fotoliul de senator. Dar cu glas tare n-au îndrăznit decât să îngâne firav: „Ce-i lipseşte, inegalabile stăpân?”. „Chelia, idioţilor!”, a tunat Voiculescu. „Doar nu vă închipuiţi c-o să-i putem păcăli pe Merkel, Barroso, pe Reding sau pe greţoşii ăia de la FMI cu un preşedinte care n-are chelie. Ăştia-s obişnuiţi cu un preşedinte chelios! Să i se transmită lui Crin să-şi lase chelie dacă vrea să mai pupe Cotrocenii! Dacă nu, îi pupă-n pliante turistice!”.

Când a aflat de porunca atotputernicului Felix, Crin a intrat în panică şi a fost cuprins de depresie. Pentru moment i-a venit să renunţe la tot şi să se întoarcă în satul lui de lipoveni, unde să doarmă fericit până la adânci bătrâneţi, şi asta chiar fără să mai aibă nevoie de votcă. Dar ispita a fost mai puternică. Ah, ce lună petrecuse el la Cotroceni, astă-vară, ce amintiri plăcute, ce pat cu baldachin, ce perne moi, ce cearşafuri fine, ce discursuri sforăitoare, seară de seară la orele nouăsprezece trecute fix… Aşa că a decis: va renunţa la pletele lui de Mireille Mathieu, la atitudinea de rebel care l-a consacrat şi va intra în pielea lui Băsescu.

Toate bune şi frumoase, dar cum să se pricopsească el cu chelie, el, care a avut toată viaţa un păr leonin şi cu orice-şi dă, orice şi-ar face, coafura rezistă? Să se tundă zero nu putea, căci chiori să fie, şi tot şi-ar fi dat Barroso şi Merkel seama că-i lucrătură! Aşa că liderul liberal şi-a imaginat cum s-ar fi simţit în locul lui Geoană să piardă alegerile peste noapte şi a început să plângă şi să-şi smulgă părul din cap de furie! După câteva minute de „tratament”, când s-a privit în oglindă a avut un şoc şi puţin a lipsit să nu se scuipe: era leit Băsescu – aşa cum se poate vedea şi în imaginea de mai sus.

Bucuros nevoie mare, Crin a plecat imediat spre vila-buncăr a lui Voiculescu, să-şi etaleze noul look. Mogulul l-a privit cu atenţie, i-a dat ocol, s-a oglindit în chelia lui strălucitoare, pentru ca în cele din urmă să exclame dezamăgit: „Nu ţi-a ieşit cum voiam! Asta-i chelie? Oprescu o are mai bună! Gâdea, sună-l pe Sorin şi invită-l la emisiune. Să-şi pună placa aia nouă, că intră-n cursă!”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare