HomePoliticȘi-n PDL se ard femei

Și-n PDL se ard femei

Feministele din România (FILIA) au înaintat o scrisoare deschisă Organizației de Femei  a PDL și conducerii PDL pentru excluderea din partid a unui anume Traian Tamaga, secretar executiv al filialei locale PDL Argeș, pentru că și-a bătut logodnica și ar fi stropit-o cu benzină cu intenția de a-i da foc.
În primul rând mă  miră reacția feministelor, ele fiind în general obișnuite să facă flash-mob-uri. Cum de au gândit-o p-asta cu scrisoarea deschisă, nu știu. Sau e un teaser pentru o viitoare coregrafie făcută undeva la metrou? „Uite domnu` PDL-ist ce frumos dansăm noi! Să nu mai auzim că ai dat într-o femeie că facem Menaito pe fundul tău!”, ar putea să spună.
Dar să le lăsăm pe feministe cu inițiativa lor, de data asta lăudabilă, dar prea puțin mediatizată (și nu e vina lor), pentru a discuta despre cât de sănătos trebuie să fie domnul politician Tamaga. E discutabilă și logodnica din moment ce a acceptat să se mărite cu un astfel de om. Nu accept scuza „nu știa că-i un monstru!”. Că doar nu s-a comportat până acum ca un minion și brusc a izbit-o de pereți și-a încercat s-o pârlească pe toate părțile? Poate-i frustrat pe partea politică văzând că-n PSD Mazăre și Bănicioiu ard de zor pe litoral sau prin hoteluri mărginașe din București, și și-a vărsat nervii pe biata femeie ce a acceptat să-i fie alături pe viață.
Până acum trăiam cu proasta impresie că-n politica românească sunt doar bețivi, curvari și mitomani. Pe Vadim, ori pe alții ca el, nu-i pun în ecuație că-s cauze pierdute, fosile politice. Dar Traian Tamaga, tânăr promițător al scenei politice românești are mai mult veleități de grătaragiu decât de politician.

După ce-l dă afară din PDL, cum e și normal, să se țină câte flash-mob-uri s-o vrea, dar de preferat ar fi dansul ploii, să-i mai stingă din setea de arsuri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare