HomePoliticȘOC! Kim Jong - Un este pe patul de...

ȘOC! Kim Jong – Un este pe patul de moarte: ,,Sufăr de Nebunia lui Salam, nu mai am mult de trăit!”

Senzațional! În premieră mondială, liderul Coreei de Nord, Kim Jong – Un, a declarat, în urmă cu doar câteva minute, că este pe patul de moarte, acesta mai având de trăit doar 4 zile. Astfel, după cum reiese dintr-un interviu, realizat tocmai în salonul spitalului național de la Phenian, medicii coreeni i-au descoperit liderului lor o tumoare nemaivăzută, la nivelul cerebelului, purtând denumirea de ,,Nebunia lui Salam”

,,Suntem stupefiați, nu ne vine să credem! Când a venit aici, împreună cu convoiul și armata nord-coreeană, am crezut că o să-l pierdem pentru totdeauna. După multe investigații, am descoperit că, înainte de ședința despre atacul nuclear în Groenlanda, Domnia Sa, Kim Jong – Un s-a delectat cu ,,Nebunia lui Salam Remix 2014”. Când am văzut radiografia la nivelul creierului, am leșinat!” a declarat dr. Shi-Kam Bum, adjunctul secției de Neurologie și Boli Neurologice de la spitalul ,,Kim Jong – Un”.

Ajungând și în România, știrea a produs un val de păreri și contradicții între specialiștii în manele. Dorind și părerea unui maestru în taina nebuniilor cântate, l-am contact pe prof.univ. Dr. Dorian Ciobotă, creatorul hiturilor ,,Nebunia lui Eminescu” și ,,Nebunia lui Coșbuc” și producătorul piesei ,,Nebunia lui Juvel”.

,,Domnule, baștanu ăsta n-are nimica, îți spun io! Eu am ascultat atât de mult nebunii în versuri, că am devenit imun. E, la din astea mici; un Mr.Juve, un Mihăiță din Berceni, dar de Salam nici eu nu mă apropii. Domnu Un a belit-o, să moară dujmanii lui. Păi, zic eu, ar ieși cam șifonat după chestia asta. Cine știe, apar contuzii pe creier, de-i dă drumu la bomba nucleară, și ajunge pe-aici pe la Deveselu!”

Bineînțeles, după astfel de vești, familia este devastată. Mama lui, doamna Un chiar ne-a declarat că  va da în judecată YouTube-ul, pentru difuzarea unei astfel de melodii.

,,De ce e pusă domne în playlist?! Ă?! Mi-au omorât mie băiatu! 'var dreacu de nenorociți!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare