HomePoliticSpecialiştii britanici confirmă: Ponta e originar din Italia, fiind...

Specialiştii britanici confirmă: Ponta e originar din Italia, fiind urmaşul unui meşter păpuşar numit Geppetto!

Despre Traian Băsescu ştim sigur, de la celebrii specialişti în limbi moarte Mugur Ciuvică şi Mihai Gâdea, că e tătar sadea şi are o afinitate deosebită pentru Coarda de Aur sau, mă rog, Hoarda de Aur, că nu mai ştiu precis cum îi spune. Existau însă dubii în privinţa originii lui Victor Ponta. Unii considerau că e originar din Atlantida, Mu, Lemuria şi alte continente la fel de reale ca şi inteligenţa lui. Alţii, că s-ar trage dintr-o maimuţă care, când au venit extratereştrii pe Terra, acum nu ştiu câte zeci de mii de ani, le-a furat uneltele şi s-a apucat să-i copieze, scriind pe pereţii peşterii primele exerciţii matematice complexe şi întrebarea: „Ce faci, fă, Doino, aveai chef de nişte ecuaţii?”. În fine, alţii erau convinşi că e făcut în laborator, prin fertilizare artificială la care au contribuit, cu ce-a putut fiecare, Ceauşescu, Iliescu, Năstase şi alţi tipi stătuţi mult pe la putere.

Iată însă că însuşi Victor Ponta a risipit misterul, povestind, într-un recent interviu, care-i treaba cu strămoşii săi. Potrivit premierului, strămoşii din partea mamei ar fi originari din Albania, de unde au plecat fiindcă, aşa cum Dottore nu suportă să-l mai vadă zilnic pe Tiran, nici ei nu mai suportau să vadă zilnic Tirana. Ceilalţi strămoşi, cei din partea tatălui, ar proveni, zice el, din Italia. Le spunea Ponte pe atunci şi îi adusese împăratul chezaro-crăiesc să facă drumuri în România. Ce-au făcut, puteţi vedea, aşa că să nu vă mai aud că-l criticaţi pe Viorel: dacă n-au fost atâţia strămoşi, în atâtea generaţii, capabili să facă un drum mai de Doamne-ajută, ce pretenţie aveţi la el să umple ţara cu autostrăzi în doar doi ani de mandat?

Deşi aţi putea fi convinşi că şi în privinţa originii Ponta minte, ca în orice altă privinţă, ei bine, vă înşelaţi: ieri, spusele lui au fost confirmate de o echipă de savanţi britanici de la Universităţile Canbridge şi Foxford, precum şi de omologi ai lor americani, de la Halvard şi Stamford. „Suntem în măsură, a precizat un cercetător britanic, să confirmăm faptul că Victor Ponta e italian la bază şi chiar i-am găsit părintele biologic. Acesta se numea Geppetto şi era un meşter păpuşar din regiunea Toscana. Nu există niciun dubiu în privinţa paternităţii sale, am făcut analiza limbii de lemn a premierului şi ADN-ul corespunde sută la sută”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare