HomePoliticTop 10 motive pentru care Năstase şi-a lăsat barbă

Top 10 motive pentru care Năstase şi-a lăsat barbă

Ieri, Adrian Năstase s-a arătat, pentru prima oară, lumii cu chipul împodobit de o barbă impozantă. Nu ştim cât de impresionaţi au fost judecătorii, dar opinia publică a rămas mută în faţa acestei noi dovezi de bărbăţie politică a fostului premier. Toţi au început să-şi dea cu presupusul: ce anume l-a determinat pe Adelu să renunţe la imaginea de Bombonel, pentru a se transforma într-un hirsut? Nimeni nu ştie motivele care au stat în spatele (normal că în spatele, doar lui Năstase nu-i place altfel) acestei iniţiative, dar asta nu ne împiedică să lansăm câteva ipoteze. Deci, de ce şi-a lăsat El Însuşi barbă?

*pentru că atunci când era prim-ministru i se spunea „Dumnezeu” şi a vrut să vadă cum îi stă şi lui Bărbos.

*pentru că gardienii i-au confiscat aparatul de ras, ca să nu se mai taie, din greşeală, încă o dată, la bărbierit, să se acopere cu cine ştie ce fular insalubru (ce vreţi, în puşcărie nu există Burberry) şi să moară de septicemie.

*pentru că l-au rugat colegii de celulă care în viaţa civilă apreciau foarte mult coafura pubiană de tip „tufiş”.

*pentru a le oferi colegilor, la duşuri, mai multe şanse de câştig.

*pentru că, de când e la puşcărie, destul a fost „practician”, acum vrea să fie şi „filosof”.

*pentru că ştie câţi ani de puşcărie mai riscă, în celelalte procese şi vrea să arate ca un patriarh şi să rescrie Biblia, poate-i mai reduc judecătorii o treime din pedeapsă.

*pentru că ştie câţi ani de puşcărie mai riscă, în celelalte procese, dar nu vrea să arate ca patriarhii biblici, ci ca Marx şi Engels şi să rescrie Capitalul, poate-i mai reduc judecătorii încă o treime din pedeapsă.

*pentru că într-o lună intră şi Voiculescu la mititica, iar Adelu vrea să înfiinţeze, alături de el şi Gigi Becali, formaţia oral-instrumentală ZZ Pop(o).

*pentru că speră să iasă curând din închisoare şi să participe la concursul Eurovision. Dacă au putut Ouatu şi Conchita, Adelu de ce să nu poată? În cinstea lui, concursul s-ar putea numi, în 2015, Furovision.

*pentru că, fiind foarte bogat, anul ăsta, de Sărbători, el va aduce cadouri scumpe colegilor de bulău, îmbrăcat în tradiţionala mantie roşie de Moş Crăcin.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare