HomePoliticParlamentTop 5 construcții megalomanice pe care PSD le-ar mai...

Top 5 construcții megalomanice pe care PSD le-ar mai putea promite

Recunoscând, spăsit și cu mustața căzută, în fața ziariștilor, că PSD n-a făcut niciun spital cât a fost Ponta la guvernare, fiindcă n-au existat bani de așa ceva, Liviu Dragnea a promis solemn că el și colegii lui se vor revanșa regește. Adică vor construi – evident, dacă reușesc să găsească suficient de mulți fraieri să-i voteze și să-i aducă la guvernare – un spital cum n-a văzut Stambulul. Nițel mai mic decât Casa Poporului, dar ceva mai mare decât Catedrala Neamului, spitalul va avea ceva din aceasta, în sensul că va fi chiar de neam prost. Pentru că totuși votanții PSD apreciază lucrurile angro, cu condiția să fie lichide, reci și gratis, ne-am gândit să-i dăm domnului Dragnea, că ne e simpatic, cu mustața lui de lesbian, cu tot, alte câteva idei, cu promisiuni pentru guvizi.

Piramida Poporului

Știe oricine că, dacă vrei să intri în istorie, trebuie să înalți o piramidă. Uite, Ramses şi Cheops au făcut aşa ceva şi toată lumea ştie de ei, deşi au crăpat acu vreo patru mii de ani. Bine, piramida lui Dragnea n-o să fie din piatră, ci din asfalt, că mai are TELDRUM nişte marfă pe stoc, dar va fi tot aşa de mare. Înăuntru, face un mall gigantic, să aibă cocalarii unde-şi face selfie-uri şi unde s-o plimbe pe pisi. Eventual, poate să-i facă pe la etajul doi şi-o cameră pentru mumia lui Iliescu, în caz că faraonul din Oltenița, ultimul contemporan al lui Ramses aflat înă în viață îşi face timp şi dă colțul.

Cimitirul Poporului

La câți Ciomi avem prin sistemul medical, e clar că, dacă faci un spital cu 2.500 de paturi, trebuie să faci şi un cimitir pe măsură, că unde-i cazezi pe nefericiții pacienți rămaşi fără organe? De aceea, creştineşte ar fi, din partea lui Dragnea, să sape – că are destui 
cioclii în partid, un ditamai cimitirul, mai mare decât Bellu, Reînvierea şi Ghencea la un loc. Cu un afiş electoral de genul ”Doar PSD  îți asigură un milion de locuri de veci” – că de muncă, de unde? – inițiativa asta ar prinde grozav. În plus, dacă bagă toți răposații din Bucureşti într-un singur cimitir, Dragnea poate să-i scoată mult mai uşor la vot. Că aşa, risipiți prin tot oraşul, riscă să mai piardă din ei pe drum şi la ce mai e bun un pesedist mort, dacă nu mai are falange, să pună ştampila pe trandafiri?

Disneylandul Poporului

Pentru că, după atâta nemuncă, miticii sigur vor fi amatori şi de distracție, PSD ar trebui să asigure divertisment, dacă vrea să-l voteze lumea. Ca să moară restul Europei Centrale şi de Est de necaz, s-ar putea construi, de pildă în Delta Văcăreşti, cel mai mare parc de distracții din zonă. Evident, nu cu roller-coastere şi alte maşinării din astea capitaliste, ci cu aparatură autohtonă. S-ar putea introduce tarabe cu alba-neagra, tir cu pistolul cu aer comprimat, sub egida „Sinucide-l pe Năstase”, sau ”Casa groazei” – care ar putea fi oricare casă din județul Vaslui unde există cel puțin un părinte drojdier şi un fiu violator. Pentru că oricum nu mai are niciun angajament, pe nicăieri, chiar şi Victor Ponta ar putea fi angajat, până-l saltă DNA-ul, cu jumătate de normă ca Mickey Mouse.

Universitatea Poporului

Chiar dacă poporul pesedist e certat cu cartea, o Universitate e absolut necesară. Mai ales că acum o grămadă de lideri ai Partidului o să rămână fără doctorate şi cine-i mai angajează pe ei fără doctorat, că de priceput nu se pricep la nimic? La această Universitate vor fi primiți milioanele de tineri picați la bac, care se vor putea înscrie la universitatea PSD fără să aducă nici măcar buletinul, ci doar pe încredere. Ei vor învăța aici o mulțime de lucruri utile în viață – nu neapărat să scrie şi să citească, fiindcă lucrurile astea nu mai folosesc nimănui, ci să ştie să țină în mână ştampia de vot şi să o aplice pe pătrățelul cu trei trandafiri, că asta e suprema învățătură pentru PSD!

Canalul Poporului

În fine, ca să-şi asigure un binemeritat loc în istorie alături de Nicolae Ceauşescu şi Gheorghiu-Dej, liderul PSD ar putea demara construirea unui canal Maramureş – Marea Neagră. Hipsteri care-l înjură sunt suficienți, motive să-i trimită la  Canal de asemenea sunt o grămadă – e de-ajuns să deschidă Facebok-ul şi să vadă cât mişto se face de el ca să ştie pe câți poate conta. Avantajul canalului, spre deosebire de autostrăzi, e că nu se scufundă, nu se găureşte, nu se blochează de Crăciun şi Paşte. Unde mai pui că, la cât de fazani sunt ăia care-l votează, Dragnea poate cere lunar milioane de coco pentru asfaltarea canalului şi n-o  să se prindă nimeni de şmecherie

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare