HomePoliticTop 5 propuneri pentru funcţia de secretară la guvern

Top 5 propuneri pentru funcţia de secretară la guvern

Chiar nu-nţeleg de ce numirea, în funcţia de secretar general adjunct al guvernului, a tinerei Andreea-Ioana Lambru a stârnit atâta scandal. Ce-aveţi, frate, cu sărmana fată? Ce v-a făcut? Sau, mai bine zis, ce nu v-a făcut, obsedaţilor sexual care sunteţi voi obsedaţi! Păi vă convenea mai mult matahala aia de Mahalache, care când apărea pe televizor trebuia să mut pe ecran lat, să-ncapă tot în cadru? Nu-i mai frumos să-ţi clăteşti privirea cu o fetişcană de douăj de ani, ochi alunecoşi, păsărică zburdalnică, să te tot uiţi la ea, numai în HD? Am înţeles, nu vă place, că e prea tânără, că a făcut facultatea la parti, că prea a ajuns peste noapte directoare la Protocol, după ce fusese secretară la metrosexualul ăla de Radu Stroe. Da’ dacă voi n-o vreţi, de ce mai ocupaţi locul pe forumuri, fraţilor? Poate vrea domnul… sau domnul… sau chiar şi domnul… !

Am citit şi eu CV-ul tipei pe best-blowjobs – sau cum îi zice site-ului ăluia de angajări, că n-am fost niciodată tare la engleză. Dom’le, să ştii că merge, e bună fata. De ce ziceţi că habar n-are cine-a fost Brătianu, când ea a avut ocazia să afle istoria PNL pe cale orală, adică prin viu grai, de la cel puţin un sfert din partid, dacă e să dăm crezare zvonurilor? Personal, eu nu-i cred pe ăia de susţin că bruneţica ar fi dat cu graţie cu dânsa-n populaţie ca s-ajungă unde e acum. Sunt convins că povestioarele alea picante, cum că juna s-ar fi babardit cu filiale întregi ca s-ajungă la vârful organului conducător al peleului, ăsta, peneleului, reprezintă nişte minciuni ordinare. Se zice că fata ar fi făcut sex cu grangurul penelist de la Sectorul 1, avocatul Bălăşescu, chiar în sediul partidului, pe canapeaua preşedintelui Crin Antonescu. Voi puteţi crede o asemenea gogomănie, când este ştiut de toată lumea că Antonescu nu se desparte nici măcar o clipă de canapeaua lui? Că doar n-or fi făcut porumbeii sex pe porumbac… somn-somn, dar nici chiar aşa, să nu simtă omu’ că-s doi crăciţi care gâfâie deasupra lui!?

Acum, cu presa asta răutăcioasă, n-ar fi exclus ca domnişoara al cărei nume îmi aminteşte de Ioana Lambrino („Zizi” pentru clienţi) să fie destituită de Ponta. Dacă va fi aşa, nu intraţi în panică, fiindcă avem noi nişte propuneri de înlocuitoare, ţâţâ de mâţă.

  1. Sandra Romain. Cunoscuta vedetă porno, ajunsă pe meleaguri americane, ar putea să-l ajute pe Ponta să repare relaţiile cu SUA printr-o vizită oficială pe care ea o va întreprinde la Casa Albă, ca să-i arate fraierului de Obama cu ce se fumează, de fapt, marijuana. Cum Sandra este supranumită „regina sexului anal”, nu-i va fi greu să-l convingă pe realesul preşedinte al Americii că românii sunt rupţi în cur şi deci trebuie ajutaţi.
  2. Jasmine Rouge. Starleta, supranumită „regina sexului oral”, îşi va pune la dispoziţie bogata expertiză, învăţându-i pe guvernanţi cum să facă un sex oral de calitate cu poporul, mai ales că e şi campanie electorală. La pachet, Ponta ar putea să-l ia consilier şi pe soţul Jasminei, Titus Steel, care sigur va reuşi să repornească şi Combinatul de Oţel Galaţi, dacă nu cumva şi Oltchimul.
  3. Alina Plugaru. Având un nume care simbolizează hărnicia, frumoasa blondină va fi un exemplu pentru membrii guvernului, ajutându-i pe toţi, chiar şi simultan, să se scoale de dimineaţă şi chiar să finalizeze proiectele începute.
  4. Simona Sensual. Este, o spun analiştii, singura persoană care ne-ar mai putea ajuta să ne integrăm în Europa, după dezastruosul raport MCV. Dacă nu reuşeşte, nu-i nicio problemă, că se integrează Europa în ea, dar cu condiţia să pună înainte fondurile europene pe noptieră.
  5. Nikita. Soluţia „şoc şi groază” care va garanta funcţionarea perfectă a executivului. Dacă vreun baron local face figuri, va fi suficient ca Nikita să organizeze imediat un briefing la guvern şi să urle în microfon: „Băi, săracia dracu’, vrei să-ţi sparg faţa?”. La nevoie, poate fi asmuţită şi asupra lui Băsescu: „Băi, ăsta, să moara familia mea dacă nu-ţi rup capul, ‘r-ai al dreacu’ de alcolist”. Totuşi, Ponta ar trebui să o avertizeze să nu se ia în niciun caz de Merkel, Reding sau Barroso şi să nu-i facă „panarame, ciociste sau labagii”, pentru că în cazul ăsta riscă să fie ejaculată din cabinet.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare