Trădătorii strigă trădare

de Laurenţiu Muşoiu , 07 noiembrie 2019
Trădătorii strigă trădare

După ce a fost înjunghiat pe la spate, în stilul clasic brăilean, de către aliatul său, Mihai Tudose, președintele Pro România, Victor Ponta, se vede, acum, nevoit să se reprofileze, deoarece jonglatul cu guvernul lui Ludovic Orban a picat.

Dacă la guvernare nu mai e loc, Victor Ponta ar putea totuși să primească o șansă importantă. Se caută un nou director general pentru Compania Națională de Transport Aerian TAROM S.A. și CV-ul îl recomandă pe Victor Ponta pentru această funcție.

Recunoscut ca doctor în plagiat de tip copy-paste, președintele Pro România ar fi cel mai indicat să coordoneze piloții care au copiat la examene. Angajații TAROM ar avea ce să învețe de la Victor Ponta, mai ales că au demonstrat că nu stăpânesc atât de bine arta copiatului.

Este cam ultima şansă a lui Victor Ponta, după ce planul său viclean de a o alunga pe șefa din Videle, Viorica Dăncilă, a refulat.

În mod normal, ursul a fost păcălit de vulpe și se spune că din acest motiv nu ar avea Guvernul coadă.

Dar, iată că rolurile s-au inversat și, acum, vulpoiul Ponta a ajuns să fie păcălit de ursul Tudose.

Se mișcă ursul mai greu, dar, de această dată s-a mișcat când a trebuit și așa a ajuns Ludovic Orban, un alt personaj de poveste, premier cu un guvern demn de fabule.

În aceste condiții, pentru Victor Viorel Ponta nu prea mai sunt multe opțiuni, după ce a fost părăsit și de credinciosul său Tudose, ar putea să se vadă nevoit să revină la mai vechea sa dragoste din ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu.

Și sunt șanse reale să fie primit, deoarece și șeful ALDE trece printr-o perioadă destul de lungă de singurătate și nu a mai avut timp nici măcar de încă o căsătorie.

Mult prea complicate sunt scenariile politice și telenovela are foarte multe episoade. Așa s-a ajuns la răsturnările dramatice de situație, în care trădătorii au ajuns să fie trădați.

Și, tipic pentru acest gen de producții, cei mai mari dușmani ajung prieteni și invers.

Loading...

Comentarii

+